Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai rusinoase scandaluri sexuale care au lovit Biserica Ortodoxa Romana

Adevărul Adevărul,
Cele mai rusinoase scandaluri sexuale care au lovit Biserica Ortodoxa Romana

Cele doua scandaluri sexuale care zguduie in prezent Biserica Ortodoxa Romana nu sunt singurele care au tulburat comunitatea crestin-ortodocsa. in trecut, si alti preoti au intrat in vizorul opiniei publice pentru posibile fapte reprobabile. continuă pe Adevărul

Cele mai inspaimantatoare filme horror VIDEO

Daca esti fan al filmelor horror, isi propunem o lista de 15 de productii inspaimantatoare pe care le poti urmari atunci cand isi doresti sa petreci o seara cu adrenalina, urmate, bineinteles, si de . insomii .

Halep la Wimbledon: Simona si cele mai frumoase amintiri de la Londra. Ce a mancat prima data acolo

Simona Halep 2 WTA) e printre cele mai mari vedete ale turneului din acest an, motiv pentru care site-ul oficial WTA a realizat un material special cu ea.

Pamela Anderson a implinit 50 de ani: povestea femeii cu cele mai multe aparitii pe coperta revistei Playboy

Actrita canadiana Pamela Anderson, unul dintre cele mai cunoscute sex simboluri din intreaga lume, a implinit sambata, 1 iulie, varsta de 50 ani.

TOP Cele mai eco capitale din lume: iata de ce sa te muti aici

Tu unde ai vrea sa traiesti? Cele mai eco capitale din lume, unde respiri cel mai curat aer, au fost dezvaluite intr-o analiza a Organizatiei Mondiale de Sanatate, potrivit The Telegraph . Iata unde merita sa te muti, daca nu mai vrei sa stai in Romania.

Business report: Paradox romanesc: Somaj oficial mic - dar rata reala de ocupare, mai mica decat in socialism; Cum bate Romania statele nordice la salarizare: Paradoxul - tara cu cele mai putine salarii mici are salariile cele mai mici; Dacia Sandero, in

Opel Insignia: Un efort memorabil. Opel Insignia, cel mai bun model al germanilor, a fost lansat exact in momentul in care drumul Opel se. Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Romgaz, cele mai tranzactionate companii in primul semestru. Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si.

Ai caine sau pisica? Iata care sunt materialele cele mai potrivite pentru canapea

A avea un animal de companie, sau mai multe, vine la pachet cu avantaje si dezavantaje. Iubitorii de animale vor gasi solutii pentru a minimiza lista dezavantajelor astfel incat sa se bucure de un trai linistit alaturi de prietenii lor necuvantatori.

Cod rosu in economie. Cele mai toxice masuri din noul program economic al lui Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Asa cum oamenii de afaceri se temeau ca se va intampla, Guvernul a anuntat ca va introduce o serie de taxe si va majora unele dintre cele existente, pentru a strange mai multi bani la buget. Efectele ar putea fi insa contrare, dinamitand o economie care nu e atat de puternica cum pare.

Cum se prepara cele mai mai gustoase midii gratinate

Bucatarul aradean Nelu Igret ne dezvaluie care este secretul prepararii midiilor gratinate, dar si cum pot fi ele servite.

Cele mai bizare credinte ale stramosilor nostri. Explicatiile ritualurilor salbatice prin care getii isi venerau divinitatile

Culturi sangeroase pentru multumirea zeilor si ritualuri neobisnuite: o serie de marturii istorice, unele vechi de aproape doua milenii si jumatate, dar si dovezile arheologice, au oferit detalii despre credintele celor care au locuit in Antichitate pe actualul teritoriu al tarii.

Test de cultura generala: Cele mai cele universitati

Te crezi as in notiuni de cultura generala? Vezi cat esti de informat cu ajutorul acestor 27 de intrebari, clasificate pe mai multe domenii de interes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )