Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in Romania

A devenit o traditie ca Revelionul in Romania sa fie mai scump, in unele locuri, decat in strainatate. Iata care sunt cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in tara noastra, la munte, in statiuni baleneare sau pe litoral. continuă pe Wall-Street Ro

Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Prof. dr. Daniel Coriu, directorul Centrului de Hematologie si Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni, si Daniel Oniga, presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, vin la Adevarul Live sa vorbeasca despre unele dintre cele mai severe afectiuni sanguine si despre neajunsurile bolnavilor din Romania.

Cele mai urmarite videoclipuri pe Youtube in 2015, in Romania VIDEO

Google a facut publice doua clasamente, cu cele mai urmarite videoclipuri muzicale si cele mai urmarite filmari ce au devenit virale pe Youtube, in Romania, in 2015. Iata cine se afla in top.

Cele mai brutale metode de avort fortat din Romania decreteilor lui Ceausescu. Cum actiona mustarul introdus in vagin

Timp de 24 de ani, din 1966 pana in 1989, romanii au fost cobaii celui mai sinistru experiment demografic facut vreodata in Romania. Planul lui Nicolae Ceausescu, de a creste cu forta populatia Romaniei pana la 30 de milioane de locuitori, a insemnat nasterea a zeci de mii de copii nedoriti si moartea a mii de femei care au recurs la avorturi empirice.

ANAF demareaza operatiunea Revelion 2016

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) anunta, prin intermediul unui comunicat remis redactiei, ca va incepe, pe 31 decembrie, o noua operatiune denumita Revelion 2016 prin care vor fi controlate localurile care organizeaza petreceri in ultima zi a anului.

ANAF incepe operatiunea Revelion 2016. Cine va fi vizat

Pana la reluarea operatiunii Cristal, conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) va aloca toate resursele pentru o noua operatiune, numita Revelion 2016, in cadrul careia inspectorii antifrauda vor controla, in intervalul 31 decembrie 5 ianuarie, in toata tara, localurile care organizeaza petreceri de Anul Nou, potrivit unui comunicat al institutiei remis redactiei.

Cele mai populare aplicatii de chat: de la Yahoo pana la Facebook Messenger

Cu aplicatiile actuale de mesagerie instant comunicarea in timp real cu oricine, cu poze, video si text a devenit mai usoara ca niciodata. Si acestea sunt cele mai bune sase, de la companii precum Facebook, Yahoo sau Google.

Cele mai frumoase cladiri din Chisinau

In capitala Republicii Moldova se gasesc nenumarate monumente istorice si cladiri care merita atentia localnicilor si a turistilor. Cele mai frumoase cladiri din Chisinau au fost construite la inceputul secolului XX si au devenit ulterior sedii ale unor institutii importante. Astfel, printre cele mai frumoase cladiri se afla Sala cu Oga, Circul, Casa Herta si Muzeul National de Istorie.

Globurile de aur 2016, lista nominalizarilor: lungmetrajul Carol a primit cele mai multe mentiuni

Lungmetrajul Carol, regizat de Todd Haynes, a primit cele mai multe nominalizari - cinci - la premiile Globul de Aur 2016, in timp ce alte pelicule apreciate de critici, precum Room, Spotlight si The Big Short, au primit la randul lor nominalizari multiple, informeaza site-ul abcnews. go. com, citat de Mediafax.

Cele mai mari proiecte Reynaers au absorbit produse in valoare de circa 4,15 milioane de euro

Cele mai importante proiecte dezvoltate in acest an pe piata locala si internationala au absorbit produse in valoare de circa 4,15 milioane de euro. Din acest total, cele din Romania au insumat mai mult de 50%, potrivit unui comunicat al Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )