Libnet.ro
UNICEF

22:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ACTORI: Ce face o actrita daca o paraseste iubitul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ACTORI: Ce face o actrita daca o paraseste iubitul

Regizorul, catre tanara actrita: - in noua mea piesa, va trebui sa joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu barbatii. - Crezi ca poti juca acest rol? - Nu pot, domnule regizor. De. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ce a inteles din ce i-a zis profesoara

Dupa catastrofa de la Cernobil, Bula il intreaba pe un doctor: Domnule doctor, am auzit ca nucile sunt bune in caz de iradiere, e adevarat? Sigur ca da! Fara nuci, cu ce ti-ar mai face.

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE ELEVI: Cum incearca un tanar sa agate o colega de clasa

Tatal vorbeste cu baiatul lui despre scoala: - Ma, Gheorghita, o observat doamna invatatoare ca io te-am ajutat la temele de acasa? - Nu tati. - Dar, ce o zis? - O zis ca is mai prost pe zi ce trece . *** Profe.

CELE MAI TARI BANCURI CU STUDENTI: Cum ia o studenta examenele

Examen cu intrebari tip grila, la care raspunsul este da sau nu. Unul dintre studenti tot arunca o moneda in sus si noteaza rezultatele. Profesorul se gandeste: Saracu, ce idiot ! Dar.

INFOGRAFIC Visual Capitalist: Cele mai cautate branduri de catre consumatori

Brandurile puternice creeaza o legatura emotionala cu consumatorii, iar cele din domeniul tehnologiei nu fac exceptie, scrie Visual Capitalist. Google, Amazon, Netflix si eBay sunt unele dintre cele mai cautate marci din intreaga lume. Este greu de imaginat viata fara ele, dar cum arata preferintele oamenilor in cautarile pe internet din intreaga lume? Dupa compilarea a 12 luni de date, Google se afla pe primul loc in 100 de tari - adica aproape jumatate din toate tarile de pe planeta. Cu peste 90 de miliarde de vizite lunare, Google are o pozitie dominanta de neegalat. Netflix conduce toPul in 45 de state iar Amazon in 30 de tari.

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS).

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Mesaje de Sf. Valentin. Cele mai emotionante mesaje pe care le poti trimite persoanei iubite

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste SfValentin sau Ziua indragostitilor. Cu acest prilej, iata cele mai frumoase mesaje pe care poti sa i le trimiti persoanei iubite.

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Calendar ortodox iulie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna iulie 2021 sunt noua sarbatori: opt sarbatori de cruce neagra si una de cruce rosie. Iata care sunt sarbatorile si ce trebuie sa stii. Calendar ortodox iulie 2021 Calendarul crestin ortodox are noua sarbatori importante: Sfantul Leontie de la Radauti; Sfintii Cosma si Damian, doctorii fara de arginti, Sfantul Voievod .

Cele mai bune madeleine facute acasa. Reteta desertului e veche de sute de ani

Madeleine sau petite madeleine sunt descrise ca mici torturi traditionale din Commercy si Liverdun, doua comune din regiunea Lorena din nord-estul Frantei. in realitate, sunt mici prajituri cu o forma similara cochiliilor de scoici, dobandite din coacerea intr-o tigaie speciala in forma de coaja. in afara de tigaia traditionala, gasita in mod obisnuit in magazinele .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )