Libnet.ro
UNICEF

23:00

CELE MAI TARI BANCURI CU STUDENTI: Cum ia o studenta examenele

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU STUDENTI: Cum ia o studenta examenele

Examen cu intrebari tip grila, la care raspunsul este da sau nu. Unul dintre studenti tot arunca o moneda in sus si noteaza rezultatele. Profesorul se gandeste: Saracu, ce idiot ! Dar. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BETIVI: Ce ii ofera de baut soacra unui betiv

Nu pot sa cred ce tare a batut vantul aseara!, ii spune Petrica unui prieten. - Am iesit sa cumpar niste lapte pentru nevasta-mea, insa deodata a venit o rafala puternica si m-a catapultat direct.

CELE MAI TARI BANCURI CU TURISTI: Ma opreste un tip de la securitatea aeroportului: - Se poate sa ma uit in bagajul d-voastra? Raspunsul l-a lasat masca

Doi prieteni stau de vorba: De ce esti suparat? M-am certat cu sotia. De ce? Nu ne intelegem in legatura cu concediul. Eu vreau in Thailanda. Ea vrea sa vina cu mine *** Un turist,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BARBATI: Cum au ajuns sa fie sotia si amanta, in aceeasi casa

Doi barbati stau de vorba la o bere: - Odata cu mana fiicei mele, ginerele mi-a cerut un imprumut de zece mii de euro si masina, pana o sa-si cumpere el una noua. - Si ce ti-a inapoiat din toate astea? - Pe.

Grecia si Israel au incheiat un acord ca turistii vaccinati sa poata calatori fara restrictii intre cele doua tari

Israelul si Grecia au incheiat, luni, un acordcareva permite cetatenilor lor care s-au vaccinat anti-COVID sa calatoreasca fara restrictii in cele doua tari, relateaza AFP si.

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinarea anti-COVID si raspunsurile din partea CNCAV. Ce trebuie sa stie romanii cand se imunizeaza

Comitetul National pentru Coordonarea Actrivitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a oferit raspunsuri la 10 cele mai frecvente intrebari privind imunizarea in fata SARS-CoV-2. Mai mult decat atat,.

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul anti-COVID

Pentru situatiile in care o persoana careia i s-a administrat prima doza de vaccin Pfizer impotriva COVID-19 are contraindicatii temporare pentru cea de-a doua doza, administrarea rapelului va putea fi amanata pana la un interval optim de maximum 42 de zile. in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. in cazul vaccinului Moderna, intervalul optim de amanare a dozei de rapel este pana la 35 de zile, insa, in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. Este raspunsul la una din cele 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul impotriva COVID-19.

Comitetul de coordonare a vaccinarii: 40.812 persoane, vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta, miercuri ca 40. 812 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel. Au fost inregistrate 47 de reactii adverse, 23 la persoane vaccinate cu Pfizer si 24 la persoane vaccinate cu Moderna.

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate scoli pentru baieti din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finantelor Rishi Sunak, a anuntat marti ca va admite fete, pentru prima data de la infiintarea sa in 1382, relateaza AFP si The Times, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )