Libnet.ro
UNICEF

06:16

Centre de vaccinare doar pe hartie. Cum a debutat a doua etapa de vaccinare anti-COVID in nordul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Centre de vaccinare doar pe hartie. Cum a debutat a doua etapa de vaccinare anti-COVID in nordul Romaniei

A doua etapa de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 a inceput cu stangul in judetul Suceava. Unele dintre noile centre de vaccinare exista doar pe hartie, iar cele amenajate sunt insa nefunctionale din varii motive. continuă pe Adevărul

Centre de vaccinare fara avize DSP, in a doua etapa de vaccinare

Centre de vaccinare fara avize DSP, in a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19. in intreaga tara, salile de sport, vestiarele, casele de cultura sunt transformate in cabinete medicale.

Ministrul Sanatatii, intrebat cat ar putea sa dureze a doua etapa a campaniei de vaccinare: E prea devreme sa va spun. Daca o sa avem doar cele doua vaccinuri, atunci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu poate preciza cu certitudine cat de mult va dura a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Daca Romania va folosi doar vaccinurile de la.

Vineri incepe a doua etapa de vaccinare. Se poate face programare prin telefon

Vineri, 15 ianuarie 2021, incepe in Romania a doua etapa de vaccinare anti - Covid, au anuntat sefii.

EXCLUSIV Dificultati pentru pensionari in a doua etapa de vaccinare. Multi reclama lipsa de informatii, desi ar dori sa se imunizeze: O sa fie foarte greu la sate. Sunt localitati fara medici de familie

Vineri artrebui sa inceapa oficial inscrierile pe platforma online in cea de-a doua etapa a vaccinarii impotriva COVID-19, insa au aparut deja discutii in spatiul public despre obstacolele pe care le.

A doua etapa de vaccinare: Fiecare primar face cum il taie capul

Vineri incepe etapa a doua a campaniei de vaccinare, fiind definitivata inclusiv lista bolilor cronice stabilite pentru aceasta etapa, fiind trimisa directiilor de sanatate publica. in Dolj, vor fi 24 de centre, 12 la Craiova si 12 in judet. La Craiova vor fi demarate procedurile de achizitie pentru frigidere, chiuvete mobile, dozatoare de apa, truse de prim ajutor de urgenta, hartie, tonere, detergenti, dezinfectanti, cosuri de gunoi, sapunuri, seringi, masti, viziere, manusi, halate etc, scrie Presshub. ro. Dar, vaccinarea incepe vineri, iar in judet, fiecare primar face cum il taie capul, dar toti asteapta banii de la Guvern. Cu o zi inainte de inceperea campaniei, centrele din judet nu erau inca autorizate de DSP. Declaratia premierului Florin Citu de miercuri seara, i-a pus si mai mult pe jar pe edili, iar acestia spun ca vor face fix cat le permite bugetul localitatilor. intrebati cat le permite totusi bugetul, acestia raspund in cor: mai nimic.

Doar 8 centre de vaccinare antiCOVID, deschise in prima faza in Bucuresti, pentru a doua etapa a campaniei de imunizare. Care sunt acestea si cum se pot face programarile

Vaccinarea antiCOVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in Bucuresti in 18 ianuarie, in prima faza doar in 8 centre in care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anuntat joi Prefectura Capitalei.

Autoritatile se pregatesc de a doua etapa a vaccinarii. in judetul Satu Mare vor exista 12 centre

In doar cateva zile se da startul celei de a doua etape a vaccinarii. in judetul Satu Mare au fost amenajate 12 centre de vaccinare.

Cand incep programarile si unde au fost amenajate cele 8 centre de vaccinare din Bucuresti, pentru cea de-a doua etapa a campaniei

In Capitala au fost amenajate 8 centre de vaccinare cu 23 de puncte pentru prima faza a celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare. Prefectura Bucuresti a anuntat ca startul campaniei va fi in data de.

Lista cu centre de vaccinare impotriva COVID-19 in Bucuresti

Lista cu centre de vaccinare impotriva COVID-19 in Bucuresti. Romania intra in cea de-a doua etapa de vaccinare, etapa in care se pot vaccina batranii, persoanele cu boli cronice si lucratorii din domenii esentiale.

Esec major pentru medicul Valeriu Gheorghita, cu o zi inainte de startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare: Doar opt centre vor fi deschise in Bucuresti, chiar mai putine decat in unele orase din provincie

Campania de vaccinare se confrunta cu tot mai multe probleme logistice, in ciuda incercarii coordonatorului ei, medicul Valeriu Gheorghita, de a da asigurari ca procesul decurge normal si ca autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )