Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cenzura pentru iranienii care urmaresc Jocurile Olimpice. De ce s-a luat aceasta masura drastica (VIDEO)

B1 B1,
Cenzura pentru iranienii care urmaresc Jocurile Olimpice. De ce s-a luat aceasta masura drastica (VIDEO)

Situatie incredibila in Iran, acolo unde oamenii nu pre inteleg mai nimic din Jocurile Olimpice. in proba de atletism, spre exemplu, imaginile sportivilor care alearga in costumul specific,. continuă pe B1

Acum ne putem casatori?. Moment splendid pentru o concurenta la Jocurile Olimpice (FOTO)

Moment de neuitat pentru Britanica Charlotte Dujardin, in varsta de 31 de ani. Dupa ce a castigat luni, alaturi de calul Valegro, al treilea titlu olimpic in proba de dresura, o.

Serghei Tarnovschi aduce prima medalie pentru Moldova la Jocurile Olimpice

Moldoveanul Serghei Tarnovschi a reusit sa obtina prima medalie pentru tara noastra la Jocurile Olimpice de la Rio. Tarnovschi s-a plasat pe locul trei la proba canoe sprint.

VIDEO Care este valoarea monetara a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de anul acesta

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria de clipuri Today I Found Out, gazda emisiunii Simon Whistler vorbeste despre valoarea in bani a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, prin comparatie cu Jocurile Olimpice din 2012 ce au avut loc la Londra, precum si despre materiile prime folosite la confectionarea acestora si expune, in final, preturile cu care au fost vandute in trecut astfel de medalii pe piata neagra.

Scandal de proportii la Jocurile Olimpice: O sportiva de la natatie si-a dat afara colega de camera pentru a petrece momente intime cu un caiacist (FOTO)

Delegatia Braziliei se afla in centrul unui mare scandal la Jocurile Olimpice. Cauza o reprezinta gestul uneia dintre sportivele brazilience, Ingrid de Oliveira, componenta a echipei feminine de.

FOTO: Sosia liderului Kim Jong-Un a incurajat sportivii nord-coreeni la Jocurile Olimpice

Un barbat care ar fi putut trece, cu usurinta, drept liderul nord-coreean Kim Jong-un si-a facut aparitia la Jocurile Olimpice de la Rio.

VIDEO Judoka egiptean care a refuzat sa dea mana cu adversarul israelian a fost exclus de la Jocurile Olimpice

Comitetul International Olimpic a anuntat ca judoka egiptean Islam El Shehaby, cel care a refuzat sa dea mana cu adversarul sau israelian, a fost exclus de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Decizia luata impotriva sportivului a apartinut chiar echipei sale, transmite Agerpres.

Judoka egiptean care a refuzat sa dea mana cu un israelian a fost exclus de la Jocurile Olimpice

Judoka egiptean Islam El Shehaby, cel care a refuzat sa dea mana cu adversarul sau israelian, a fost exclus de la Jocurile Olimpice, a transmis Comitetul International Olimpic, citat de The Guardian. Decizia a.

Programul sportivilor romani luni la Jocurile Olimpice

Vedeti mai jos programul sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Rio pentru ziua de luni.

Asta se intampla acum! Probabil cea mai frumoasa imagine de la Jocurile Olimpice

O fotografie ce prezinta o sportiva care isi alapteaza baietelul chiar la Jocurile Olimpice de la Rio face furori pe retelele de socializare. Mii de oameni au distribuit emotionanta imagine pe Facebook s.

Nu este obligatoriu sa castigi medalie sa fii erou: Stefan Narcis Mihaila a terminat pe 31 cea mai dura proba de la Jocurile Olimpice

Cel mai important lucru la Jocurile Olimpice nu este sa castigi, ci sa participi, aceasta este deviza olimpica spus chiar de fondatorul olimpismului modern, baronul Pierre de Coubertin. Acest lucru.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )