Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Care este valoarea monetara a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de anul acesta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Care este valoarea monetara a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de anul acesta

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria de clipuri Today I Found Out, gazda emisiunii Simon Whistler vorbeste despre valoarea in bani a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, prin comparatie cu Jocurile Olimpice din 2012 ce au avut loc la Londra, precum si despre materiile prime folosite la confectionarea acestora si expune, in final, preturile cu care au fost vandute in trecut astfel de medalii pe piata neagra. continuă pe Hotnews

Surse: Bogdan Olteanu, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Romane BNR) Bogdan Olteanu a fost audiat, miercuri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in care este acuzat de trafic de influenta. Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticoruptie l-au citat pe Bogdan Olteanu pentru noi acte procedurale.

Care este atmosfera pe plajele turistice din Rio de Janeiro in timpul Jocurilor Olimpice

Rio de Janeiro este renumita pentru plajele sale si atrage anual milioane de turisti nerabdatori pentru a-i descoperi frumusetile sau pentru a se intoarce la locurile care i-au cucerit in trecut.

Hackerii au spart e-mailul lui George Soros: Ce sfaturi ii dadea miliardarul lui Hillary Clinton si care este parerea acestuia despre imigranti si criza financiara din Europa

Miliardarul George Soros a fost calcat de hackeri. Purtatoarea de cuvant a fundatiei pe care acesta o detine fundatia pentru o Societate Deschisa a declarat ca a fost.

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )