Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cercetatorii au descoperit perioada din zi in care oamenii inregistreaza cea mai mare rata de succes

Adevărul Adevărul,
Cercetatorii au descoperit perioada din zi in care oamenii inregistreaza cea mai mare rata de succes

Incercarea de a va concentra asupra proiectelor cu adevarat importante in anumite momente ale zilei se poate dovedi cu adevarat dificila sau chiar imposibila. Desi ati putea crede ca solutia este o ceasca de cafea, cercetatorii sunt de parere ca alegerea momentului este mult mai importanta. continuă pe Adevărul

Mai multi rechini au ajuns aproape de o plaja din SUA: Oamenii au iesit de urgenta din apa, dar au asistat la un moment sangeros(VIDEO)

Momente de panica pe plaja Cape Code din statul american Massachusetts. inotatorii au fost nevoiti sa iasa de urgenta din apa dupa ce mai multi rechini au aparut in apropierea coastei,.

Premierul, somat sa publice analiza din care rezulta ca sunt cifre ingrijoratoare in cazul Pilonului II de pensii

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) reactioneaza in scandalul privind pensiile private. Reprezentantii APAPR ii cer premierului sa publice analiza facuta de.

Controversa pilonului II de pensii: Administratorii fondurilor cer Statului sa faca publica analiza din care reiese ca e nevoie de schimbari radicale si cer o intalnire cu premierul

In dorinta de a reprezenta si a proteja interesele tuturor partilor implicate in sistemul de pensii private din Romania, solicitam public Primului Ministru, cat mai curand posibil, o intrevedere pentru a discuta impreuna rezultatele analizei facute de catre Autoritatile Statului precum si impactul pe care l-ar putea avea pentru cei 7 milioane de participanti unele decizii viitoare. De asemenea, in spiritul transparentei si dialogului, rugam sa fie data publicitatii aceasta analiza, a transmis vineri APAPR, asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private, ca reactie la declaratiile facute vineri de Premierul Tudose cu privire la Pilonul I si Pilonul II de pensii.

Un autocar cu muncitoare sezoniere romance s-a rasturnat in Germania: 44 de persoane ranite, din care sase sunt in stare grava. Primele imagini de la fata locului

Sase persoane au fost ranite grav miercuri dupa ce un autocar in care se aflau muncitoare sezoniere romance s-a rasturnat in landul german Saxonia Inferioara, in nord-vestul tarii,.

Catalin Tolontan: Stadionul din care castiga doar unii. Cati bani pierde Primaria Capitalei

Pana cand Primaria Capitaiei va impune procent din incasari, evenimentele de pe Stadionul National vor fi, de fapt, subventionate de contribuabili, scrie jurnalistul Catalin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )