Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea de arestare a Elenei Udrea va fi votata luni de plenul Camerei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea de arestare a Elenei Udrea va fi votata luni de plenul Camerei

ACTUALIZARE 19:02 Deputatii vor analiza in plen, luni, de la ora 16:00, cererile DNA de inceperea a urmaririi penale si respectiv de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, a declarat secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici, dupa sedinta Biroului Permanet, transmit surse din presa. * Comisia juridica a Camerei, aviz favorabil pentru urmarirea penala a Elenei Udrea. continuă pe Ziarul Bursa

O noua cerere de arestare a Elenei Udrea, votata de plenul Camerei Deputatilor in 23 februarie

Deputatii vor analiza in plen, luni, de la ora 16,00, cererile DNA de inceperea a urmaririi penale si respectiv de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute,.

O noua cerere de arestare a Elenei Udrea va fi supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor pe 23 februarie

Deputatii vor analiza in plen, luni, incepand cu ora 16:00, noile cereri DNA de inceperea a urmaririi penale si respectiv de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, a declarat secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici, dupa sedinta Biroului Permanet, potrivit Mediafax. Mircovici a precizat ca joi va avea loc o sedinta formala a Biroului Permanent al Camerei, dupa primirea rapoartelor Comsiei juridice in acest caz.

UPDATE: Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, avizata pozitiv de Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor discuta, miercuri, de la ora 11:30, cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA), referitoare la deputata Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

Cererile DNA in cazul Elenei Udrea vor fi discutate luni de Camera Deputatilor

Cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in cazul Elenei Udrea vor fi dezbatute si votate de plenul Camerei Deputatilor in cursul zilei de luni, relateaza Agerpres. Maine va fi o sedinta scurta a.

DNA cere incuviintarea arestarii preventive si urmaririi penale a Elenei Udrea, pentru trei noi infractiuni de luare de mita/ Udrea a fost adusa din arest la DNA

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general solicitarea de a sesiza Camera Deputatilor, respectiv Ministerul Justitiei, pentru formularea cererii de urmarire penala a Elenei Udrea si respectiv cererea de incuviintare a arestarii preventive a acesteia, pentru trei infractiuni de laure de mita in perioada in care aceasta era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. 50 Potrivit B1 TV, Dinu Pescariu se afla la audieri la DNA. 40 Procurorul general, Tiberiu Nitu, a transmis presedintelui Camerei Deputatilor si ministrului Justitiei solicitarea DNA de declansare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi fapte in dosarul Gala Bute. 00 Elena Udrea a fost adusa la sediul DNA din arestul Politiei.

Comisia Juridica a avizat pozitiv incuviintarea arestarii preventive. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

Comisia Juridica a avizat pozitiv solicitarile DNA. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

UPDATE: Dosarul Gala Bute: Comisia Juridica a avizat cererile DNA in cazul Elenei Udrea

Comisia Juridica a avizat pozitiv, miercuri, cererile DNA de urmarire penala si arestare preventiva, a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute.

VIDEO. iCCJ a decis eliberarea Elenei Udrea din arestul Politiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, marti, contestatia Elenei Udrea impotriva masurii de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul Microsoft.

Cererile DNA pe numele Elenei Udrea, discutate miercuri in Comisia juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, incepand cu ora 11. 30 cererile DNA in cazul Elenei Udrea. Potrivit presedintelui Comisiei, Bogdan Ciuca, Elena Udrea a fost invitata sa participe la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )