Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea de arestare a lui Ninel Cercel, respinsa de magistratii brasoveni

Hotnews Hotnews,
 Cererea de arestare a lui Ninel Cercel, respinsa de magistratii brasoveni

Magistratii Tribunalului Brasov au respins vineri seara propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului secretar de stat Ninel Cercel, dispunand masura controlului judiciar, relateaza Agerpres. DNA a formulat contestatie la masura dispusa de magistrati, a anuntat purtatoarea de cuvant a Tribunalului Brasov, judecatoarea Gabriela Ciolacu. continuă pe Hotnews

Demis de Tudose din functia de secretar de stat, Ninel Cercel va fi cercetat sub control judiciar

Fostul secretar de stat din ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, va fi cercetar sub control judiciar in dosarul in care a fosr retinut vineri pentru santaj, informeaza Agerpres. Magistratii.

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, retinut pentru santaj

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, a fost retinut vineri, fiind acuzat de santaj, in cazul trenului cu azotat care a fost la un pas de explozie in gara din Breaza,.

Ninel Cercel, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a fost retinut de DNA

Procurorii DNA au dispus vineri retinerea lui Ninel Cercel, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, cu privire la savarsirea infractiunii de santaj. Procurorii anticoruptie spun.

Mihai Tudose l-a demis pe secretarul de stat Ninel Cercel

Premierul Mihai Tudose l-a demis vineri seara pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Cercel Ninel, care a fost retinut vineri seara de procurorii DNA sub acuzatia de santaj, au declarat, pentru HotNews. ro. surse guvernamentale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )