Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase se va judeca pe data de 28 aprilie

B1 B1,
Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase se va judeca pe data de 28 aprilie

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase pe care le-a primit in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccianse va judeca pe data de 28 aprilie. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor. continuă pe B1

Adrian Nastase ar putea afla astazi cat va sta in spatele gratiilor

Magistratii Tribunalul Bucuresti iau in discutie, luni, judecarea cererii de contopire a pedepselor primite de fostul premier Adrian Nastase in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii. in urma judecarii acestei cereri, fostul premier ar putea primi un spor de pedeapsa, dupa contopirea efectiva a pedepselor.

Adrian Nastase afla maine cat mai are de stat dupa gratii

Adrian Nastase afla maine cat mai are de stat dupa gratii. Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pana pe 31 martie judecarea cererii fostului premier, de contopire a pedepselor din cele doua condamnari.

Adrian Nastase afla maine cat mai sta dupa gratii

Adrian Nastase va afla maine cat va mai sta dupa gratii, magistratii luand decizia ca judecarea contopirii pedepselor in cazul lui Adrian Nastase sa aiba loc pe 31 martie.

Adrian Nastase, indignat de judecatori: Poate ca trebuia ca eu sa-mi motivez sentinta in 30 de zile

Fostul premier Adrian Nastase este indignat de faptul ca judecatorii care l-au condamnat in dosarul Zambaccian n-au redactat motivarea, desi au trecut 75 de zile de la decizia Instantei. Poate ca trebuia ca eu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )