Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cererea lui Muresan de a fi eliberat temporar pentru a participa la inmormantarea fiului sau a fost aprobata

Antena3 Antena3,
Cererea lui Muresan de a fi eliberat temporar pentru a participa la inmormantarea fiului sau a fost aprobata

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a i se permite sa iasa temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau a fost aprobata, informeaza un comunicat al. continuă pe Antena3

Ioan Avram Muresan, eliberat temporar pentru a putea merge la inmormantarea fiului sau

Conducerea Penitenciarului Gherla a aprobat, vineri, cererea fostului ministrul al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a fi eliberat temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau, confrom.

Cererea lui Muresan de a fi eliberat pentru inmormantarea fiului a fost aprobata.

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a fi eliberat temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau gasit mort intr-un apartament din Kenya a fost aprobata, vineri, de conducerea Penitenciarului Gherla, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si: A fost dat VERDICTUL in cazul mortii lui Dan Muresan. Fiul fostului ministru a facut infarct Potrivit unui comunicat transmis, vineri seara, de Penitenciarul Gherla, Muresan a primit permisiunea .

Cererea lui Muresan de a fi eliberat pentru inmormantarea fiului va fi analizata vineri sau ...

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a fi eliberat temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau va fi analizata vineri sau luni, dupa ce reprezentantii Penitenciarului Gherla au primit prin fax un act doveditor al mortii lui Dan Muresan, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Gherla, Ovidiu Chiorean, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca un act doveditor al decesului lui Dan Muresan a ajuns la penitenciar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )