Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cernev: Angajatii Oltchim au RENUNTAT la proteste, iar din 5 octombrie vor primi avansul pe ...

România Liberă România Liberă,
Cernev: Angajatii Oltchim au RENUNTAT la proteste, iar din 5 octombrie vor primi avansul pe ...

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi, scrie Mediafax. Am renuntat la proteste, nu cred ca noua conducere ar fi putut lucra cu 500-600 de oameni la geam si sa se poata concentra asupra problemelor pe care le are de rezolvat. Mihai Balan, noul . continuă pe România Liberă

Liderul sindical de la Oltchim: Angajatii au renuntat la proteste, din 5 octombrie vor primi avansul pe august

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi, transmite Mediafax.

Cand ar putea primi angajatii Oltchim ajutorul de urgenta de la Guvern

Guvernul va plati ajutor de urgenta cei 1. 400 de lei) pentru angajatii Oltchim numai in cazul in care va interveni o situatie de criza in care muncitorii sa nu fi primit drepturi salariale timp de 2-3 luni,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )