Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liderul sindical de la Oltchim: Angajatii au renuntat la proteste, din 5 octombrie vor primi avansul pe august

Hotnews Hotnews,
Liderul sindical de la Oltchim: Angajatii au renuntat la proteste, din 5 octombrie vor primi avansul pe august

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Cernev: Angajatii Oltchim au RENUNTAT la proteste, iar din 5 octombrie vor primi avansul pe ...

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi, scrie Mediafax. Am renuntat la proteste, nu cred ca noua conducere ar fi putut lucra cu 500-600 de oameni la geam si sa se poata concentra asupra problemelor pe care le are de rezolvat. Mihai Balan, noul .

PROTESTELE CONTINUA la OLTCHIM: Angajatii AMENINTA sa ia cu ASALT CAPITALA.

Angajatii combinatului chimic Oltchim vor relua, luni, protestele. La manifestatii sunt asteptate cateva sute de oameni. Angajatii Oltchim au anuntat, saptamana trecuta, ca vor continau sa protesteze pana cand activitatea combinatului va fi repornita si pana cand isi vor primi salariile restante. Pe de alta parte, au amenintat ca, daca situatia nu se va rezolva pana la data de 1 octombrie, vor protesta si la Bucuresti. Luni, 1 octombrie, expira termenul de 10 zile pana la care realizatorul .

Liderul de sindicat de la Oltchim a fost REVOCAT din functie.

Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, a fost marti revocat din functie cu 1654 de voturi impotriva intr-o sedinta a salariatilor combinatului, scrie Agerpres. Potrivit declaratiilor lui Corneliu Cernev, lider al comitetului de criza de la Oltchim, in sedinta extraordinara a salariatilor de la Oltchim s-a decis ca Mihai Diculoiu sa fie demis in urma strangerii a 1654 de semnaturi. De altfel intreaga conducere a sindicatului a fost revocata urmand ca zece zile Corneliu Cernev sa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )