Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un cetatean american, posibil fotograf-jurnalist, a fost ucis in confruntarile din Egipt

Antena3 Antena3,
Un cetatean american, posibil fotograf-jurnalist, a fost ucis in confruntarile din Egipt

Un cetatean american a fost ucis vineri, la Alexandria nord), in confruntari intre sustinatori si opozanti ai presedintelui egiptean Mohamed Morsi, ridicand la doi morti bilantul violentelor, conform. continuă pe Antena3

Un cetatean american a fost ucis in confruntarile din Egipt

Un cetatean american a fost ucis vineri, la Alexandria, in urma unei confruntari intre sustinatori si opozanti ai presedintelui egiptean Mohamed Morsi, ridicand bilantul violentelor la doi morti, potrivit televiziunii de stat.

Cetatean american, ucis in confruntari in Egipt.

Un cetatean american a fost ucis vineri, la Alexandria, in confruntari intre sustinatori si opozanti ai presedintelui egiptean Mohamed Morsi, relateaza Mediafax. Initial, televiziunea publica a anuntat moartea unui fotograf-jurnalist de nationalitate americana in confruntari in Alexandria, iar o sursa medicala a confirmat pentru AFP decesul unui cetatean american in varsta de 21 de ani, atins de tiruri cu alice si transportat la spital. Ambasada Statelor Unite la Cairo a anuntat ca .

Google Reader isi traieste ultimele zile - De ce a fost ucis si ce alternative exista

De la 1 iulie, Google opreste functionarea aplicatiei de RSS Reader care permitea utilizatorilor sa urmareasca mai usor articolele aparute pe site-uri, iar uciderea acestui produs a fost aspru criticata in piata. Google spune ca avea prea putini useri Reader si ca se va concentra pe un numar mai mic de produse, dar cei care au apreciat aplicatia spun ca motivele ar fi altele. Totusi, partea buna este ca Google Reader poate fi inlocuit cu succes de diverse aplicatii care nu vor fi desfiintate prea curand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )