Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cetatenii, sfatuiti sa stea acasa de 1 Mai. Ce amenzi riscati daca iesiti la iarba verde

Adevărul Adevărul,
Cetatenii, sfatuiti sa stea acasa de 1 Mai. Ce amenzi riscati daca iesiti la iarba verde

1 Mai, Ziua Internationala a Muncii este una dintre sarbatorile marcate in general de cetateni prin iesiri la iarba verde, gratare si petreceri. Anul acesta, toti trebuie sa respectam prevederile Ordonantelor Militare si sa ramanem acasa. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre deschiderea creselor sau gradinitelor: Exista o legislatie care permite unui parinte sa stea acasa daca scoala este inchisa

Intrebat de reporterul HotNews. ro despe solicitarile parintilor care merg la munca de a se deschide acele crese, gradinite sau after school-uri care ar putea indeplini conditiile de protectie sanitara, presedintele Iohannis spune ca legea in vigoare ii permite unui parinte sa stea acasa daca scoala este inchisa si ca fiecare familie va gasi o solutie proprie. Cum vor fi deschise scolile in celelalte tari europene? Vezi cum procedeaza bulgarii, grecii, francezii, norvegienii, nemtii si olandeziiReprezentantii Asociatiei Scolilor Particulare din Romania cer Guvernului un set de masuri pentru deschiderea scolilor in siguranta: Acolo unde scolile isi permit de ce nu am incepe?Iulian Cristache, de la Asociatia parintilor, cere redeschiderea creselor si gradinitelor.

Presedintele Iohannis: Exista o lege care sprijina si practic, si financiar parintii care trebuie sa stea acasa cu copiii. Elevii din anii terminali nu vor fi obligati sa mearga la scoala (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat ca legislatia in vigoare sprijina si practic, si financiar parintii care trebuie sa stea acasa cu copiii, in conditiile in care autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )