Libnet.ro
UNICEF

09:00

CFR Calatori: 92 de trenuri au fost anulate duminica seara

Hotnews Hotnews,
 CFR Calatori: 92 de trenuri au fost anulate duminica seara

CFR Calatori a decis, duminica seara, anularea a 92 de trenuri, iar alte 11 vor fi anulate luni, 9 ianuarie, potrivit informatiilor publicate pe pagina de Internet a CFR Calatori, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

inca o zi CUMPLITA pe calea ferata. CFR anunta ca 93 de trenuri au fost ANULATE (VIDEO)

UPDATE: CFR a anuntat ca 93 de trenuri au fost anulate din cauza gerului, ninsorii si viscolului, circulatia desfasurandu-se in conditii meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: Bucuresti,.

CFR Calatori: 93 de trenuri anulate, circulatie in conditii meteo nefavorabile pe regionalele Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta

CFR Calatori anunta ca 93 de trenuri au fost anulate din cauza gerului, ninsorii si viscolului, circulatia desfasurandu-se in conditii meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta.

CFR Calatori: 93 de trenuri anulate, circulatie in conditii meteo nefavorabile pe regionalele Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta

CFR Calatori anunta, sambata, ca 93 de trenuri au fost anulate din cauza gerului, ninsorii si viscolului, circulatia desfasurandu-se in conditii meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta.

COD DE NINSORI SI VISCOL: ZECI DE CURSE CFR Calatori, ANULATE

00: 42 DE TRENURI ANULATE CFR calatori a emis un comunicat in care este comunicat faptul ca circulatia trenurilor de pasageri pentru perioada urmatoare se desfasoara in.

CFR Calatori a anulat 48 de trenuri ce trebuiau sa circule duminica

La acest moment se circula pe toate magistralele feroviare dar s-a luat decizia anularii a 48 de trenuri ora 7 dimineata) pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri si pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii, informeaza CFR Calatori.

inca o zi CUMPLITA pe calea ferata. CFR anunta ca 56 de trenuri au fost ANULATE (VIDEO)

O noua zi cumplita pe calea ferata! Trenurile au intarzieri chiar si de aproape patru ore din cauza ninsorilor, dar si a gerului cumplit, informeaza B1 TV. Sinele de tren sunt inghetate, astfel.

CFR Calatori a anulat 93 de trenuri. Se circula in regim de iarna pe raza regionalelorBucuresti, Craiova, Galati si Constanta

CFR Calatori a anulat sambata 93 de trenuri din cele 1. 300 care circula zilnic pentru a facilita accesul utilajelor de interventie si pentru prevenirea unor situatii de nesiguranta pentru calatori, informeaza compania de stat.

COD DE NINSORI SI VISCOL: 40 de curse CFR Calatori anulate datorita conditiilor de iarna

CFR calatori a emis un comunicat in care este comunicat faptul ca circulatia trenurilor de pasageri pentru perioada urmatoare se desfasoara in conditii de iarna, dat fiind conditiile.

CFR Calatori scoate din circulatie 39 de trenuri in urma avertizarilor meteo de ninsori si viscol

Compania CFR Calatori anuleaza pe data de 6 ianuarie un numar de 39 de trenuri, sase InterRegio si 33 Regio, in urma avertizarilor meteo Cde cod portocaliu si cod galben de ninsori si viscol.

CFR Calatori anuleaza vineri patru curse InterRegio pe ruta Bucuresti-Constanta, din cauza vremii. Ce alte trenuri nu vor circula in tara

Transportatorul de calatori pe calea ferata CFR Calatori a anuntat joi ca va anula vineri patru curse InterRegio pe ruta Bucuresti Nord - Constanta, doua curse InterRegio pe ruta Bucuresti Nord - Slobozia Veche si mai multe curse Regio, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )