Libnet.ro
UNICEF

11:15

CFR Calatori ia milioane de euro din Trezorerie si carburanti din rezerva de stat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR Calatori ia milioane de euro din Trezorerie si carburanti din rezerva de stat

Ministerul Finantelor va acorda CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 milioane lei, cu termen de rambursare 27 noiembrie, pentru plata restantelor la CFR S. consemnate la finele anului trecut, operatorii feroviari de transport calatori. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul imprumuta CFR Calatori din Trezorerie si ii livreaza carburanti din rezerva de stat

Ministerul Finantelor va acorda CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 milioane lei, cu termen de rambursare 27 noiembrie, pentru plata restantelor la CFR S. consemnate la finele anului trecut, operatorii feroviari de transport calatori urmand sa primeasca si carburanti din rezerva de stat, informeaza Mediafax.

CFR Calatori primeste 579 de milioane de lei cu imprumut de la Finante si aproape 32.500 de tone de carburanti de la rezerva de stat

Ministerul Finantelor va acorda CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 de milioane de lei, cu termen de rambursare 27 noiembrie, pentru plata restantelor catre CFR SA, operatorii feroviari de transport calatori urmand sa primeasca si carburanti din rezerva de stat.

Guvernul imprumuta CFR Calatori din Trezorerie

Ministerul Finantelor va acorda companiei CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 milioane lei, cu termen de rambursare la 27 noiembrie, pentru plata restantelor la CFR SA, inregistrate la sfarsitul lui 2013, operatorii feroviari de transport calatori urmand sa primeasca si carburanti din rezerva de stat, conform unei Ordonante de Urgenta a Guvernului adoptate ieri, transmit surse din presa.

Statul spera sa obtina peste 400 mil. euro din vanzarea Electrica

Statul vrea sa obtina peste 400 milioane euro din vanzarea a 51% din Electrica, dar pretul depinde si de conditiile de pe piata, privind inclusiv riscurile, ruperea USL aducand noi riscuri pentru Romania, potrivit lui Gabriel Dumitrascu, seful.

Lichiditate de peste 3,24 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de mai mult de 14,6 milioane lei peste 3,24 milioane euro).

PNDR 2014 - 2020, peste 8 miliarde de euro din fonduri europene

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) va beneficia, pentru Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014 - 2020, de 8,015 miliarde de euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala FEADR), sume orientate catre 14 masuri principale, conform unui comunicat publicat ieri de MADR.

Solicitarile de despagubire dupa accidentul din Muntenegru depasesc rezerva de 5 mil. euro

Solicitarile beneficiarilor politei RCA Omniasig VIG pentru autocarul implicat in accidentul din Muntenegru din iunie 2013 depasesc rezerva maxima de 5 milioane de euro stabilita prin lege si alocata de asigurator in urma acestui eveniment.

Romgaz a obtinut un profit de 210 milioane de euro, la o cifra de afaceri de 881 de milioane de euro in 2013

Cifra de afaceri a producatorului de gaze naturale Romgaz Medias simbol SNG pe Bursa) a crescut cu 1,5% anul trecut, la 3,89 miliarde de lei 881,2 milioane euro), desi cantitatile de gaze interne si din import livrate s-au redus. in acelasi timp, profitul a scazut cu 16,8%, la 930,7 milioane de lei 210,6 milioane de euro).

Lichiditate de aproape 4,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19. 513,06 lei 4. 208,88 euro).

Peste 4 milioane euro, pentru extinderea retelelor apa-canal in patru cimitire

Un proiect in valoare de patru milioane de euro pentru inlocuirea si extinderea retelelor de apa si canal din cimitirele Ghencea, Iancu Nou, Metalurgiei si Sfanta Vineri a fost aprobat, joi, de Consiliul General.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )