Libnet.ro
UNICEF

18:45

CFR Cluj - U Cluj 1-0: un gol de cascadorii rasului a sters 94 de minute de chin. Cum s-a decis un derby pe final

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj - U Cluj 1-0: un gol de cascadorii rasului a sters 94 de minute de chin. Cum s-a decis un derby pe final

Formatia din Gruia a egalat Steaua la puncte in fruntea clasamentului, insa trupa pregatita de Vasile Miriuta se poate lauda cu o serie unica in campionatul romanesc. De partea cealalta, pentru George Ogararu continua o criza alarmanta ca antrenor al sepcilor rosii. continuă pe Adevărul

Liga I: CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 1-0

Formatia CFR Cluj a invins, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Cluj, in ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 90+4, de Thiago L.

Liga 1: CFR Cluj - U Cluj 1-0. Victorie obtinuta in ultimele secunde

CFR Cluj a castgigat derby-ul Clujului cu Universitatea cu un gol marcat in ultimul minut al prelungirilor '94) si o egaleaza pe Steaua in fruntea clasamentului cu 22 de puncte, potrivit GSP. ro. U Cluj a jucat in 10 oameni dupa eliminarea lui Mengolo min 35) pentru doua cartonase galbene.

Astra Giurgiu si CFR Cluj au banii blocati de UEFA

Premiile in bani oferite de UEFA au fost blocate de forul continental pentru cinci echipe, dintre care doua sunt din Romania: Astra Giurgiu si CFR Cluj.

UEFA a decis blocarea primelor de participare in cupele europene pentru cinci cluburi, printre care se numara Astra si CFR Cluj

Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA CFCB) a decis ca primele de participare in cupele europene sa fie blocate in cazul a cinci grupari, intre care se numara si Astra Giurgiu si CFR Cluj, informeaza site-ul oficial al clubului european, potrivit Mediafax.

UEFA a blocat banii pentru Astra si CFR Cluj, din actualul sezonul al Ligii Europa

Forul european recompenseaza generos echipele participante in competitiile continentale, dar, cand acestea nu respecta regulile fair-play-ului financiar, atunci banii sunt blocati, si/sau intervin si amenzi. Astra si CFR Cluj au fost nominalizate astazi ca parte a unei investigatii legate de situatia si datoriile financiare catre parti.

CFR Cluj si Astra nu primesc bani de la UEFA

CFR Cluj si Astra Giurgiu isi pot lua adio, pentru moment, de la banii, pe care ar fi trebuit sa ii inacseze de la UEFA in contul participarii in Liga Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )