Libnet.ro
UNICEF

08:00

CFR Cluj a invins echipa Rapid si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

B1 B1,
CFR Cluj a invins echipa Rapid si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), echipa Rapid, in optimile competitiei. Gazdele au deschis. continuă pe B1

CFR Cluj a invins Rapidul si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), echipa Rapid, in optimile competitiei. Gazdele au deschis.

CFR Cluj elimina Rapidul din Cupa Romaniei

CFR Cluj este ultima echipa calificata in sferturile Cupei, dupa o victorie pe muchie de cutit inregistrata in Giulesti, scor 2-1, cu ambele goluri inscrise pe final prin Dore si Chanturia, joi seara. Gruzinul Chanturia a fost decisiv in partea secunda pentru echipa lui Miriuta, fiind si laorigineagolului egalizator. Pentru giulesteni a inscris Daniel Pancu din penalti.

Pandurii, Petrolul si CFR Cluj, ultimele echipe calificate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Pandurii Tg. Jiu, Petrolul si CFR Cluj sunt cele trei echipe care completeaza tabloul sferturilor de finala din Cupa Romaniei, in urma meciurilor disputate joi. in prima partida a zilei, Pandurii Tg. Jiu s-a impus.

Cupa Romaniei: Rapid - CFR Cluj 1-2! Giulestenii au condus cu 1-0 si au ratat cu poarta goala sansa calificarii

Rapid a fost aproape de o neasteptata calificare in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dar si-a dat cu stangul in dreptul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )