Libnet.ro
UNICEF

07:00

CFR suspenda circulatia trenurilor internationale care fac legatura intre Romania si Ungaria

Adevărul Adevărul,
CFR suspenda circulatia trenurilor internationale care fac legatura intre Romania si Ungaria

Calatorii care au cumparat deja biletele de tren pot cere restituirea integrala a contravalorii legitimatiilor de calatorie. continuă pe Adevărul

Coronavirus - Toate trenurile internationale care tranzitau Romania au fost suspendate

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii de alta nationalitate decat cea maghiara, CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria. Anuntul vine in completarea celor de zilele trecute cand s-au suspendat trenurile spre Moldova, Ucraina, Bulgaria si cateva dintre cele spre Ungaria.

Circulatia trenurilor dintre Romania si Ungaria, suspendata temporar din cauza coronavirusului

Dupa ce luni a suspendat temporar treburi catre Bulgaria siRepublica Moldova, marti, CFR Calatori anunta aceeasi masura pentru trenurile care fac legatura cu Ungaria. Masurile sunt luare in vederea.

CFR Calatori a anuntat suspendarea temporara a circulatiei trenurilor care fac legatura intre Romania si Ungaria

CFR Calatori a anuntat ca circulatia trenurilor in trafic international intre Romania si Ungaria este suspendata temporar pentru a reducere riscul raspandirii coronavirusului.

Noi cereri din partea patronilor: Bani pentru PFA, fonduri UE pentru mici firme care fac masti medicale de protectie, in contextul coronavirus COVID-19

Una dintre organizatiile de patroni din Romania, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania UGIR), se alatura sirului de patronate care fac propuneri Guvernului pentru masuri de sprijinire a firmelor in contextul scaderii afacerilor, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19.

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii.

Circulatia trenurilor, suspendata catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. De cand se aplica restrictiile

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, informeaza compania.

CFR Calatori suspenda circulatia unor trenuri internationale, pe relatia cu Bulgaria, Ungaria

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international, fiind vorba de garni.

CFR, masuri in vederea combaterii raspandirii coronavirusului: Se suspenda circulatia unor trenuri internationale

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, coroborat si cu deciziile administratiilor feroviare din tarile vecine, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international.

CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Masura intra in vigoare de marti si este menita sa combata raspandirea.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )