Libnet.ro
UNICEF

09:15

Champions League: FC Sevilla vs Juventus, Sporting vs Real Madrid (Programul complet al serii)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: FC Sevilla vs Juventus, Sporting vs Real Madrid (Programul complet al serii)

Penultima runda a grupelor Champions League debuteaza marti. FC Sevilla va juca impotriva lui Juventus, intr-un meci contand pentru Grupa H a competitiei, in timp ce Sporting Lisabona va primi vizita celor de la Real Madrid, intr-o partida din Grupa F. Meciurile vor putea fi urmarite in direct la Dolce Sport, de la ora 21:45. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo stabileste un nou record la Real Madrid

Pentru Cristiano Ronaldo derby-ul cu Atletico Madrid a prilejuit momentul unui nou record stabilit in tricoul formatiei Real Madrid.

Real Madrid e la cinci meciuri de un record istoric: trupa lui Zidane e unica in Europa in acest moment

Mai sunt 13 zile pana la El Clasico, derby-ul care pune fata in fata Barcelona si Real Madrid, iar meciurile din weekend au crescut presiunea pe catalani.

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 0-3/ Hat-trick reusit de Cristiano Ronaldo

Real Madrid a facut spectacol pe Vicente Calderon si a castigat la scor de neprezentare 3-0) in fata rivalei Atletico Madrid, intr-un meci contand pentru etapa a XII-a din La Liga. Cristiano Ronaldo a inscris toate cele trei goluri ale echipei lui Zinedine Zidane, devenind primul fotbalist din istorie care inscrie doua hat-trick-uri pe terenul lui Atletico Madrid.

Live Atletico Madrid - Real Madrid

Cristiano Ronaldo's 39th career hat-trick gave Real Madrid a derby win over city rivals Atletico to increase their lead at the top of La Liga.

Gica Popescu, dezvaluiri iN PREMIERA: in 90 nu stiam ce e Real Madrid. Hagi mi-a zis Nu mai cere bilete de avion, cere bani. Pana la urma nu am mai semnat

Gica Popescu, unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei din toate timpurile, a povestit, intr-un interviu pentru Dolce Sport, ca in 1990 a primit o oferta de la Real, insa din cauza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )