Libnet.ro
UNICEF

17:15

Charlie Hebdo: aproape 8 milioane de exemplare difuzate

Antena3 Antena3,
Charlie Hebdo: aproape 8 milioane de exemplare difuzate

Exact la o luna dupa atentat, Patrick Andre, directorul MLP Messageries lyonnaises de presse n. r. ) a explicat sambata ca tirajul ultimului numar al revistei satirice s-a ridicat la in jur de 7,950 milioane de. continuă pe Antena3

Charlie Hebdo, tiraj record de aproximativ 8 milioane de exemplare si peste 200.000 de abonati

Aproximativ opt milioane de exemplare ale revistei Charlie Hebdo au fost difuzate in Franta si in afara granitelor statului din Hexagon, potrivit distribuitorului saptamanalului, ceea ce duce la o noua analiza privitoare la luarea in considerare a schimbarii tirajului obisnuit, informeaza Le Figaro.

Senatul francez a adoptat un amendament de sprijin fiscal pentru institutiile mici de presa, dupa atentatul de la Charlie Hebdo

Senatul francez a adoptat in unanimitate, joi seara, un amendament la proiectul de lege referitor la modernizarea industriei presei, ce permite deduceri fiscale pentru donatiile private primite de companiile de presa cu mai putin de 50 de angajati, scrie Le Figaro. Masura legislativa era cunoscuta drept amendamentul Charb - dupa numele unuia dintre sefii publicatiei Charlie Hebdo, ucis in atacul din 7 ianuarie.

Revista Charlie Hebdo a castigat de 20 de ori mai multi abonati de la atentatele din 7 ianuarie

Revista satirica franceza Charlie Hebdo a depasit pragul de 200. 000 de abonati, fata de 10. 000 cati erau inainte de atentatul din 7 ianuarie, care i-a decimat redactia, a anuntat marti un manager al.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )