Libnet.ro
UNICEF

05:00

Chelsea anunta primul mare transfer din 2019

Online Sport Online Sport,
Chelsea anunta primul mare transfer din 2019

Echipa londoneza Chelsea, patronata de Roman Abramovici, a mutat prima pe piata transferurilor in noul an. continuă pe Online Sport

Primul copil din 2019 s-a nascut la Iasi, in primul minut din an

Un baietel in greutate de 3,3 kilograme s-a nascut in primul minut al anului 2019, la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda din Iasi. Medicul Anca Bivoleanu, purtatorul de cuvant al Maternitatii.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

O mare banca din Romania dispare din 3 ianuarie

Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din Romania isi incheie activitatea incepand de maine, a informat institutia bancara, instruindu-si clientii asupra posibilitatilor pe care le pot avea de.

Calendarul evenimentelor sportive internationale din 2019

Anul 2019 va fi unul plin de evenimente sportive importante. De la Australian Open 14-27 ianuarie), la fazele eliminatorii ale competitiilor europene de fotbal finala Champions League - 1 iunie) si Campionatul European U21 din Italia si San Marino 16-30 iunie), unde Romania se va afla printre participante, pana la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia 30 noiembrie - 15 decembrie), zeci de evenimente sportive vor avea loc lunar. Intra in material pentru a vedea calendarul celor mai importante evenimente sportive internationale din 2019.

Familia lui Michael Schumacher anunta sarbatoare mare joi

Familia lui Michael Schumacher a anuntat ca va celebra victoriile acestuia, recordurile lui si implinirea a 50 de ani, joi, cand e ziua de nastere a septuplului campion mondial la Formula 1, informeaza.

Aurora, romnca, primul nou nascut la Torino n 2019. Ce nume prefera parintii romni din Italia

La Torino, primul nou nascut al anului 2019 este copilul unei familii de romani. E vorba de o fetita, Aurora, nascuta la ora 02:19 pe 1 ianuarie, prima fiica a lui Ionut, de 32 de ani si a Ioanei Valentina, de 29 de ani.

VIDEO Primul concert Voltaj din 2019, de Revelion, in fata a zece mii de buzoieni

Peste 10. 000 de persoane au participat la un grandios spectacol de Revelion organizat in centrul municipiului Buzau. Cap de afis a fost Voltaj care a intrat pe scena imediat dupa miezul noptii, in uralele publicului. Focul de artificii a durat zece minute.

Donald Trump anunta ca a primit o scrisoare formidabila din partea liderului nord-coreean Kim Jong Un

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca a primit o scrisoare formidabila din partea liderului nord-coreean Kim Jong Un, cu care se va intalni probabil din nou, scrie AFP.

Australian Open: Premii mai mari cu 14% la editia din 2019

Organizatorii turneului Australian Open au anuntat, luni, majorarea premiilor oferite in 2019 cu 14% fata de editia din 2018, valoarea totala urmand sa se ridice la 62,5 milioane de dolari australieni 43,95 milioane de dolari americani).

Predictii despre atacurile cibernetice din 2019. Ce s-a intamplat in 2018

Dupa ani buni in care a condus clasamentul amenintarilor informatice care tintesc persoane si companii, ransomware a pierdut pozitia de lider in prima jumatate a lui 2018. Detronat in premiera de minerii de criptomoneda, ransomware a recuperat din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )