Libnet.ro
UNICEF

11:45

Chelu, audiat la DIICOT intr-un dosar privind infractiuni pe bursa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chelu, audiat la DIICOT intr-un dosar privind infractiuni pe bursa

Omul de afaceri Catalin Chelu este audiat, miercuri, de procurorii DIICOT intr-un dosar privind infractiuni pe piata de capital, fiind suspectat ca, impreuna cu apropiati ai lui, ar fi cumparat titluri de stat pe care, ulterior, le-ar fi vandut la. continuă pe Wall-Street Ro

Catalin Chelu, audiat la DIICOT intr-un dosar privind infractiuni pe piata de capital

Omul de afaceri Catalin Chelu este audiat, miercuri, de procurorii DIICOT intr-un dosar privind infractiuni pe piata de capital, fiind suspectat ca, impreuna cu apropiati ai lui, ar fi cumparat titluri de stat pe care, ulterior, le-ar fi vandut la bursa, potrivit unor surse judiciare.

Afaceristul Catalin Chelu, AUDIAT la DIICOT pentru evaziune fiscala.

Omul de afaceri galatean, Catalin Chelu, este audiat, miercuri, de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, prejudiciul adus statului este de 20 de milioane de euro. La inceputul lunii octombrie, Chelu a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru ca a incercat sa ii dea mita secretarului de stat Dan Fatuloiu. Catalin Chelu este un om de afaceri influent, despre care presa a scris ca a devalizat intreprinderea de stat .

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,333 seconds )