Libnet.ro
UNICEF

01:06

CHETA pentru salvarea Greciei CONTINUA. Cati bani s-au strans pana acum

Antena3 Antena3,
CHETA pentru salvarea Greciei CONTINUA. Cati bani s-au strans pana acum

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Peste 58. 000 de oameni au donat deja pentru sal. continuă pe Antena3

CHETA pentru SALVAREA Greciei continua. Cati bani s-au strans

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Peste 10. 000 de oameni au donat deja pentru salvarea Grecie.

UPDATE. CHETA pentru SALVAREA Greciei. Cati bani s-au strans pana acum

08- Peste 17. 500 de oameni au donat deja pentru salvarea Greciei, iar suma stransa a depasit 271. 000 de euro. _____________________________Stirea initiala 14. 42Un britanic a lansat o campanie.

CHETA pentru SALVAREA Greciei. Cati bani s-au strans pana acum

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Aproape 3. 000 de oameni au donat deja pentru salvarea.

Presedintele Comisiei Europene face un pas spre salvarea Greciei

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul pentru Economie si Afaceri Financiare, Pierre Moscovici.

Norvegia se implica in reabilitarea spitalelor romanesti. Cati bani ofera pentru reabilitarea centrelor oncologice

Norvegia ofera 5,6 milioane de euro pentru dotarea a patru centre regionale de oncopediatrie din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara.

Rudele victimelelor tragediei Germanwings vor fi compensate de Lufthansa. Cati bani primesc familiile indoliate

Compania aeriana germana Lufthansa s-a oferit sa plateasca compensatii in valoare de 25. 000 de euro pentru fiecare dintre victimele accidentului aviatic din Alpii francezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )