Libnet.ro
UNICEF

00:07

Chimcomplex plateste 127 milioane de euro, pentru sase active din Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chimcomplex plateste 127 milioane de euro, pentru sase active din Oltchim

Oltchim a anuntat, vineri, ca pretul din tranzactia de vanzare a sase dintre cele noua pachete de active, catre Chimcomplex este de 127 milioane de euro, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Chimcomplex da 127 milioane euro catre Oltchim

Pretul tranzactiei in contractul de vanzare de active, incheiat intre Oltchim S. si Chimcomplex S. Borzesti, cu privire la Pachetele 1-5 si partial, Pachetul 7, reprezinta echivalentul in lei al sumei de 127 milioane euro, respectiv 582 milioane lei, la care se adauga TVA-ul aplicabil, acoperind activele transferate, in cadrul contractual aplicabil, anunta Bursa de Valori Bucuresti BVB), prin intermediul unui comunicat de presa.

Transgaz a obtinut de la BEI un imprumut de 50 milioane euro pentru finantarea constructiei proiectului BRUA

Compania de transport al gazelor Transgaz informeaza asupra faptului ca vineri, la Luxemburg, a semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI), Contractul de finantare in valoare de 50 milioane euro, pentru finantarea proiectului BRUA. Aceasta operatiune este sustinuta de Fondul European pentru Investitii Strategice EFSI) in cadrul Planului de investitii pentru Europa IPE).

BEI imprumuta Transgaz cu 50 milioane euro pentru gazoductul BRUA

Transgaz va primi 50 milioane euro, dintr-un imprumut al Bancii Europene de Investitii BEI), garantat prin Planul Juncker, pentru a finanta construirea gazoductul BRUA. Prin Planul de investitii, Comisia Europeana va mobiliza in intreaga Europa fonduri de 240,9 miliarde euro, din care aproape un miliard in Romania.

BEI aloca 50 de milioane de euro pentru finantarea unui nou gazoduct in Romania

Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat un imprumut de 50 milioane euro, garantat prin Planul Juncker, companiei Transgaz, pentru a finanta construirea unei noi conducte de gaze in tara noastra, informeaza Executivul european, prin intermediul unui comunicat de presa.

Primaria Bucuresti vrea sa aloce 127,3 milioane lei pentru construirea a 9 sali de sport la scolile din Sectorul 3

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, vrea sa aloce 127,3 milioane lei pentru construirea a 9 sali de sport la scolile si liceele din Sectorul 3, condus de Robert Negoita. Unitatile de invatamant care ar urma sa beneficieze de un astfel de complex multifunctional sunt: Scoala Gimnaziala nr. 47, Scoala Gimnaziala nr. 199, Scoala Gimnaziala nr. 92, Scoala Gimnaziala nr. 67, Scoala Gimnaziala nr. 86, Scoala Gimnaziala nr. 112, Scoala Gimnaziala nr. 200, Scoala Gimnaziala nr. 75 si Liceul Benjamin Franklin.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 17,57 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 80,79 milioane de lei 17,57 milioane euro), in crestere fata de cea de vineri 12,3 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 12,3 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 56,8 milioane de lei 12,35 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat joi 35,56 milioane de lei).

Am reusit sa distribuim fermierilor aproape 80% din subventii, in valoare de peste 750 milioane euro

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astazi, la Deva, ca au fost distribuite aproape 80% din subventiile la care au dreptul fermierii romani, valoarea platilor efectuate depasind 750 de milioane de euro, in conditiile in care achitarea drepturilor a inceput pe 16 octombrie.

Primaria Capitalei cheltuieste circa 1,5 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei

Primaria Capitalei prin CREART cheltuieste circa 1,5 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, potrivit anunturilor de atribuire postate pe SEAP. Astfel, municipalitatea va plati 1,55 milioane lei pentru transport tur/retur, montare/demontare casute mestesugari, realizare brad decorativ cu structura metalica, decorare brad, realizare porti intrare, realizare casuta Mos Craciun, sigla luminoasa Casuta Mosului, decoratiuni de sezon. Contractul a fost atribuit prin cumparare directa firmei MULTIMEDIA FILM SRL.

Barbatul cu indemnizatia de 35.000 de euro pentru cresterea copilului e urmarit penal

Liciniu Lupu, sibianul care a devenit cunoscut dupa ce a primit o indemnizatie de crestere a copilului de 35. 000 de euro, este urmarit penal pentru evaziune fiscala, informeaza sursazilei. ro. Totul dupa ce a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )