Libnet.ro
UNICEF

16:15

Chindia Targoviste pierde alte trei puncte, la Universitatea Craiova, in Liga I

Adevărul Adevărul,
Chindia Targoviste pierde alte trei puncte, la Universitatea Craiova, in Liga I

Chindia Targoviste a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-1, de Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a treia a Ligii I. continuă pe Adevărul

Liga 1: CSU Craiova vs Chindia Targoviste 1-0 Roman a inscris in primul minut din repriza secunda

CSU Craiova s-a impus, duminica, pe teren propriu, scor 1-0, impotriva formatiei Chindia Targoviste. Oltenii au obtinut a treia victorie din tot atatea etape si au trecut pe prima pozitie a clasamentului Ligii 1. De cealalta parte, dambovitenii raman cu un singur punct.

Alte trei focare de pesta porcina in Dambovita. Autoritatile, lovite din toate partile

Medicii veterinari au primit confirmarea pentru alte trei focare de pesta porcina in Dambovita. Prefectura Dmbovita a convocat Centrul Local de Combatere a Bolilor din judetul Dambovita, ca urmare a confirmarii aparitiei virusului de pesta porcina africana in judetul Dambovita, in doua gospodarii si o ferma.

Alte trei focare de pesta porcina africana descoperite in judetul Galati. Deja s-a ajuns la noua in numai o luna

Ultimele trei focare in care a fost gasita periculoasa boala care ucide toti porcii infectati; nu exista un tratament) sunt la Targu Bujor, Negrilesti si Talpigi. Anterior, in ultima luna, cazuri de imbolnavire au mai fost depistate laSchela, Slobozia-Corni Ghidigeni), Traian Sat comuna Branistea), Independenta, Frumusita si Serbestii Vechi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )