Libnet.ro
carturesti.ro

10:46

Chineze Taiwanului

Libnet Ro
 Digi24: Ministrul de Externe taiwanez: China se pregateste de invadarea Taiwanului

Digi24: Ministrul de Externe taiwanez: China se pregateste de invadarea Taiwanului

Ministrul de Externe al Taiwanului a declarat, marti, ca exercitiile militare chineze desfasurate fara oprire in jurul insulei de la vizita lui Nancy Pelosi pana acum au ca scop invadarea tarii.

Taiwanezii simuleaza exercitii de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse. Exercitiile au inceput in comitatul Pingtung .

Taiwanezii efectueaza exercitii de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse, informeaza agerpres. Exercitiile au inceput in comitatul Pingtung .

in Taiwan a inceput exercitiul militar cu munitie reala. Este simulata apararea in cazul unei invazii chineze VIDEO

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse.

TAIWAN: Exercitiu de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput astazi un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului.

VIDEO Taiwan: Exercitiu de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse, citat de Agerpres.

Joe Biden, ingrijorat in contextul in care China a anuntat noi exercitii militare in jurul Taiwanului. Casa Alba: Exercitiile chineze sunt provocatoare si sporesc riscul unei erori de calcul

China a anuntat luni noi exercitii militare in jurul Taiwanului, starnind ingrijorarea presedintelui american Joe Biden, la o zi dupa incheierea programata a exercitiilor pe care le-a efectuat Beijingul pentru a protesta fata de vizita efectuata saptamana trecuta pe insula de presedinta Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi, relateaza Reuters.

Biden, preocupat de continuarea exercitiilor militare chineze in preajma Taiwanului, insa nu asteapta o escaladare

Presedintele american Joe Biden se declara luni preocupat de continuarea exercitiilor militare chineze in apropierea Taiwanului, insa spune ca nu se asteapta la o escaladare, relateaza AFP.

Biden, preocupat de continuarea exercitiilor militare chineze in apropierea Taiwanului

Presedintele american Joe Biden se declara astazi preocupat de continuarea exercitiilor militare chineze in apropierea Taiwanului, insa spune ca nu se asteapta la o escaladare.

Nave de razboi chineze si taiwanezeau efectuat manevre militare fara precendent in jurul stramtorii

Navele de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat de-a soarecele si pisica pe mare, duminica, inainte de incheierea programata a patru zile de exercitii militare chineze fara precedent, lansate ca reactie la o vizita in Taiwan a lui Nancy Pelosi, scrie Reuters.

Casa Alba acuza actiunile provocatoare si iresponsabile ale Chinei in apropierea Taiwanului

Casa Alba a transmis sambata ca actiunile Chinei in jurul stramtorii Taiwan au fost provocatoare si iresponsabile, dupa ce oficialii din Taiwan au declarat ca avioanele si navele de razboi chineze au repetat un atac asupra insulei.

Analiza Reuters: Tensiunile din Taiwan arata dificultatile cu care se confrunta fortele americane in timp ce amenintarea chineza creste

Fortele americane au dificultati in fata unei armate chineze tot mai amenintatoare in jurul Taiwanului, arata o analiza Reuters, care porneste de la traseul lung pe care a trebuit sa-l faca zborul lui Nancy Pelosi, sefa Camerei Reprezentantilor a SUA, spre Taipei. Postul B1 TV va difuza, in premiera si in exclusivitate in Romania, documentarul SUA versus China: Razboi in Taiwan?, duminica, de la ora 16:00.

China continua exercitiile militare in Stramtoarea Taiwan

Exercitiile militare chineze de mare amploare au continuat si sambata dimineata in Stramtoarea Taiwan. Vineri, China a trimis in jurul Taiwanului un numar record de avioane si nave militare, conform ministerului apararii de la Taipei.

Analiza Reuters: Tensiunile privind Taiwanul ilustreaza provocarile intampinate de Marina SUA in fata amenintarii Chinei

Ruta ocolitoare pe care a fost nevoita sa zboare marti Nancy Pelosi prin insula Borneo pentru a ajunge la Taipei, precum si traversarea complicata a portavioanelor americane prin Marea Chinei de Sud subliniaza dificultatile pe care le au acum de infruntat fortele americane contra unei armate chineze dornice sa-si flexeze muschii in privinta Taiwanului, arata o analiza Reuters.

Ce spun taiwanezii despre exercitiile militare chineze: Sunt o gasca de gangsteri. Traim sub aceste amenintari de 70 de ani

Pana acum tensiunile in crestere dintre China si Taiwan urmarea vizitei scurte dar controversate la Taipei a politicienei democrate Nancy Pelosi se deruleaza exact in maniera prevazuta, scria BBC joi, dupa primele exercitii militare efectuate de armata chineza in jurul Taiwanului.

Tensiunile privind Taiwan. Secretarul de stat american: Nu exista nicio justificare pentru acest raspuns militar extrem, disproportionat

Lansarile de rachete chineze in jurul Taiwanului constituie o actiune nejustificata, semnificativa si disproportionata si SUA i-au transmis in mod clar Chinei ca nu cauta sa provoace o criza, a afirmat vineri secretarul de stat american Antony Blinken, informeaza Reuters si AFP.

SUA, despre actiunile Chinei la granita cu Taiwan

Lansarile de rachete chineze in jurul Taiwanului constituie o actiune nejustificata, semnificativa si disproportionata si SUA i-au transmis in mod clar Chinei ca nu cauta sa provoace o criza, a afirmat vineri secretarul de stat american Antony Blinken. intr-o conferinta de presa in marja Forumului regional al ASEAN de la Phnom Penh, Blinken a spus .

Tensiunile din Taiwan: China anunta ca rupe colaborarea cu SUA in mai multe domenii Avioanele militare ale Beijingului, in zona Taiwanului

China a anuntat vineri ca nu va mai colabora cu SUA in mai multe domenii cum ar fi cooperarea transfrontaliera in domeniul criminalitatii, siguranta maritima si relatiile privind imigratia si politicile antidrog. Decizia vine pe fondul tensiunilor tot mai crescute din ultima perioada, odata cu vizita lui Nancy Pelosi la Taipei.

China convoaca diplomatii europeni acreditati la Beijing pentru a protesta fata de declaratiile emise de G7 si UE

China anunta ca a convocat diplomatii europeni acreditati la Beijing pentru a protesta fata de declaratiile emise de Grupul celor Sapte Natiuni G7) si de Uniunea Europeana UE), care critica exercitiile militare chineze amenintatoare din jurul Taiwanului.

TAIWAN: Blinken afirma ca lansarile de rachete chineze sunt o actiune nejustificata

Lansarile de rachete chineze in jurul Taiwanului constituie o actiune nejustificata, semnificativa si disproportionata si SUA i-au transmis in mod clar Chinei ca nu cauta sa provoace o criza, a afirmat vineri secretarul de stat american Antony Blinken.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1402 seconds )