Libnet.ro
UNICEF

16:15

Chinezii, instruiti sa supravietuiasca in cazul unui atac nuclear. Care este ingrijorarea

Antena3 Antena3,
Chinezii, instruiti sa supravietuiasca in cazul unui atac nuclear. Care este ingrijorarea

Chinezii care locuiesc in apropierea peninsulei Coreaa sunt instruiti cum sa reactioneze in cazul unui atac nuclear. Un ziar de stat a publicat o serie de sfaturi pentru cititori, pentru a se putea. continuă pe Antena3

China: Ghid de supravietuire in cazul unui atac nuclear

Ziarul de stat din orasul Jilin, situat in nord-estul tarii, aproape de granita cu Coreea de Nord, a publicat o serie de sfaturi de bun simt privind felul in care cititorii se pot proteja in cazul unei explozii sau unui atac cu arme nucleare.

SE APROPIE RAZBOIUL? Chinezii publica un manual de SUPRAVIETUIRE in caz de ATAC NUCLEAR

Ziarul de stat din orasul chinez Jilin, situat in nord-estul tarii, aproape de granita cu Coreea de Nord, a publicat un manual de bun simt privind felul in care cititorii se pot proteja.

O piata de Bitcoin a pierdut 60 de milioane de dolari in urma unui atac informatic

Hackerii au reusit sa fure 60 de milioane de dolari in Bitcoin dupa ce au trecut de masurile de securitate ale uneia dintre cele mai cunoscute companii care ofera tehnologii pentru minarea monedelor virtual, potrivit NiceHash.

Dosar penal in cazul elevilor din Teleorman care au agresat o profesoara in scoala

Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman a deschis un dosar penal si face verificari pentru infractiunea de tulburarea ordinii si linistii publice in urma aparitiei in spatiul public a unei intregistrari in care mai multi elevi de clasa a opta agreseaza fizic si verbal o profesoara, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )