Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal in cazul elevilor din Teleorman care au agresat o profesoara in scoala

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal in cazul elevilor din Teleorman care au agresat o profesoara in scoala

Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman a deschis un dosar penal si face verificari pentru infractiunea de tulburarea ordinii si linistii publice in urma aparitiei in spatiul public a unei intregistrari in care mai multi elevi de clasa a opta agreseaza fizic si verbal o profesoara, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru focul de artificii organizat de Ziua Nationala la Alba Iulia. Patronul firmei este cercetat pentru fals in declaratii

IPJ Alba a intocmit un dosar penal in ceea ce priveste focul de artificii organizat la Alba Iulia in ziua de 1 decembrie, fara autorizatie de la politie si pompieri. Vizat este reprezentantu firmei care a realizat evenimentul, SC Temexson SRL.

Adolescent plasat sub control judiciar, suspect intr-un nou dosar penal. A furat un laptop dintr-o sala de clasa

Un tanar de 17 ani a fost arestat preventiv dupa ce a comis o noua fapta penala, in timp ce era cercetat intr-un alt dosar penal, iar instanta de judecata il plasase sub control judiciar.

Noi detalii cutremuratoare in cazul criminalilor din Calarasi. Ce au facut tinerii dupa ce au comis crima

Au aparut noi detalii despre cei doi tineri din Calarasi care au comis crima socanta in care un barbat si-a pierdut viata. Potrivit cancan. ro, se pare ca la scurt timp dupa ce au ucis barbatul.

10 vulnerabilitati ale firmelor din Romania care ar trebui sa-i faca mai atenta pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astep

Ce facem? Uitam cat de vulnerabili suntem? Schimbam 4 ministri la Economie in 8 luni? Aducem 6 revolutii fiscale, anuntate pe holurile ministerelor- fara vreun studiu de impact- iar apoi renuntam la ele tot pe holurile ministerelor? Pai stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte decat sa investeasca intr-un mediu incert. Cum sa vii sa anunti o revolutie fiscala, s-o si propui si apoi s-o anulezi, fara un minim studiu de impact? Cum sa anunti ca in 6 luni vei aplica in 6 luni tuturor firmelor un impozit pe venit de 1%, 2% sau de 3%. Nu stii in functie de ce, nu stii impactul sau nu vrei sa-l spui. Dupa care spui simplu Am renuntat!, intr-un interviu dat tot pe un hol, a spus marti Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care coordoneaza si activitatea companiei Coface.

Mihail Saakashvili, ex-presedintele georgian, ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev. Care este motivul protestului (VIDEO)

Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev, dupa cepolitia ucraineana i-a perchezitionat apartamentul. Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev,.

Un barbat din Arges, care s-a impuscat din greseala a fost salvat de un politist cu propria curea de la uniforma

Un barbat in varsta de 59 de ani, din judetul Arges s-a impuscat, luni, din greseala in timp ce curata arma de vanatoare, acesta fiind salvat de un politist, care a facut un.

Zona din Romania care ocupa locul cinci in topul celor mai performante regiuni din Europa

Regiunea de Nord-Vest a Romaniei ocupa locul cinci in clasamentul celor mai performante regiuni sau orase din Europa, iar Bucuresti detine pozitia 16 din 20 in clasamentul realizat de Milken.

Ce a patit un avocat din Egipt care a spus ca femeile care poarte blugi rupti ar trebui violate

Un avocat din Egipt a spus intr-o dezbatare TV ca a viola sau hartui femei care poarta tinute provocatoare este o datorie nationala. Avocatul Nabih al-Wahsh a fost condamnat la trei ani.

Marturii incredibile ale pasagerilor blocati pe aeroportul din Amsterdam. Care a fost adevarata problema

Avionul, care i-a dus pe pasagerii blocati in aeroportul din Amsterdam mai bine de 12 ore, a uitat sase pasageri in aeroport. TAROM cauta o solutie pentru a-i aduce acasa si pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )