Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un chirurg, gasit spanzurat in apartament

România Liberă România Liberă,
Un chirurg, gasit spanzurat in apartament

Fostul sef al Sectiei de chirurgie pediatrica a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, medicul Augustin Ilies, a fost gasit spanzurat, luni, in balconul apartamentului sau, din municipiul Vaslui. Prima varianta luata in calcul de catre politisti este cea a sinuciderii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Medic chirurg din Vaslui, gasit spanzurat: Augustin Ilies s-a pensionat recent, in toiul unui scandal de coruptie

Medicul chirurg pediatruAugustin Ilies, in varsta de 64 de ani a fost gasit spanzurat in balconul locuintei sale din Vaslui. Specialistul a fost resuscitat de colegii sai timp de cateva zeci de minute,.

Cel mai cunoscut chirurg pediatru din Vaslui, gasit spanzurat. Medicul Augustin Ilies s-a pensionat recent, in toiul unui scandal de coruptie

Medicul chirurg Augustin Ilies 64 de ani) a fost gasit spanzurat in balconul locuintei pe care o detine in localitatea Vaslui.

Tanar de 30 de ani, gasit spanzurat intr-o cladire dezafectata din Bistrita

Un tanar de 30 de ani a fost gasit spanzurat duminica dupa-masa intr-o cladire dezafectata din Bistrita. Descoperirea a fost facuta de mai multi copii care se jucau in acea zona. Medicii ajunsi la fata locului nu au mai avut cum sa il ajute pe tanar, fiind nevoiti sa constate decesul.

Politist gasit spanzurat in padurea de langa groapa de gunoi a municipiului Targu Jiu. Tanarul suferea de depresie dupa despartirea de fosta sotie

Un agent de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Gorj a fost gasit spanzurat, in aceasta dupa-amiaza, in padurea de langa groapa de gunoi a municipiului Targu Jiu.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP. in arest preventiv raman si alti inculpati din dosar: Mihnea-Remus Iuoras, deputatul Theodor Nicolescu, Ingrid Popa-Mocanu, Gheorghe Visoiu, Florin Hanu si Catalin Canagiu.

iCCJ: Fostul sef al A.N.I. Horia Georgescu va fi judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP

Magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP. in arest preventiv.

Fostul sef al DNA Daniel Morar, despre lupta anticoruptie din Romania: E important ca razboiul sa fie dus

Fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, in prezent judecator la Curtea Constitutionala din statul vecin, Daniel Morar, a vorbit, duminica, in cadrul unui interviu acordat pentru AGORA,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )