Libnet.ro
UNICEF

15:45

Chitioiu, despre bugetul pe 2014: Mai multi bani la sanatate, educatie si investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chitioiu, despre bugetul pe 2014: Mai multi bani la sanatate, educatie si investitii

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, miercuri seara, ca in bugetul pe anul 2014 vor fi prevazute sume mai mari pentru educatie si sanatate, fata de 2013, precizand ca o alta prioritate importanta a constructiei bugetare vizeaza domeniul. continuă pe Wall-Street Ro

Chitioiu: in bugetul pe 2014 vom aloca mai multi bani la sanatate, educatie si investitii.

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, miercuri seara, ca in bugetul pe anul 2014 vor fi alocate sume mai mari pentru educatie si sanatate, fata de 2013. Ministrul a precizat ca alte prioritati importante ale constructiei bugetare vizeaza domeniul investitiilor, agricultura si energia, sectoare care pot aduce bani la stat. Daca ar trebui sa dam cat cere fiecare ministru, fiecare ordonator principal de credite, ar trebui sa avem o masa bugetara nu de 32-33%, ar trebui sa avem 60% .

Chitioiu: Vom aloca mai multi bani la sanatate, educatie si investitii

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a precizat ca, in bugetul aferent anului viitor, vor fi prevazute sume mai mari pentru educatie si sanatate, precizand ca o alta prioritate vizeaza domeniul investitiilor, potrivit surselor de presa.

Finantele vor sa atraga de doua ori mai multi bani decat media ultimelor trei luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa obtina, luna aceasta, 4,75 miliarde de lei si 150 milioane de euro, in conditiile in care, in ultimele trei luni, media sumelor atrase a fost de circa 2,5 miliarde de lei.

Oficialii europeni cer Romaniei sa aloce mai multi bani combaterii saraciei si excluziunii sociale in perioada 2014-2020

Comisia Europeana va sustine in viitoarea perioada de programare 2014-2020 incluziunea sociala si combaterea saraciei si, ca atare, se asteapta ca Romania sa propuna in urmatoarele zile un acord de parteneriat revizuit si sa se orienteze spre persoanele cel mai grav afectate de saracie si excluziune sociala, a declarat, miercuri, reprezentantul CE Philippe Hatt.

Tot mai multi romani afara, tot mai putini bani in tara

Cele mai mari cresteri ale numarului de migranti internationali intre 2010 si 2013 au fost inregistrate de Romania +4,8%), urmata de Turcia +2,8%) si Ungaria +2,7%), potrivit unui raport al Bancii Mondiale BM). Numarul emigrantilor romani se ridica la 2,77 milioane la nivelul anului 2010, ceea ce inseamna ca in 2013 totalul celor plecati din tara a crescut la 2,9 milioane, respectiv cu 200. 000 de persoane mai mult.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Barack Obama pentru a discuta despre bugetul SUA

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Mai multi copaci din Bucuresti, doborati de vijelie: O masina, strivita in zona Dorobanti (FOTO si VIDEO)

Vantul puternic din ultimele ore a cauzat probleme nu doar pentru pietoni, ci si pentru soferi. Mai multe masini au fost avariate din cauza crengilor doborate de vijelie. O masina a fost strivita de un copac,.

Bulgarii vor mai multi producatori auto care sa investeasca in tara lor.

Bulgaria manifesta un interes tot mai mare fata de investitorii din domeniu auto, dupa ce chinezii de la Great Wall Marele Zid) au deschis in tara din sudul Romaniei prima lor uzina din Europa. Bulgaria ar putea atrage noi investitii in acest sector, potrivit consultantului Ernst Young, Diana Nikolaeva, citata de Automotive News Europe. Nikolaeva spune ca taxele mai scazute pentru angajatori, mana de lucru calificata sau climatul economic stabil au dus la atragerea unor investitii ale .

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )