Libnet.ro
UNICEF

01:05

Christine Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Antena3 Antena3,
Christine Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International, Christine Lagarde, avertizeaza ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, informeaza AFP, citata de Mediafax. Criza din Ucraina. continuă pe Antena3

Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

DirectorulFMI, Christine Lagarde, crede ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave. Criza din Ucraina reprezinta un pericol care poate fi inca dificil de masurat, iar.

Sefa FMI: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, a avertizat directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, intr-un interviu publicat luni de cotidianul german Handelsblatt, citat de AFP.

Lagarde, FMI: Criza din Ucraina, consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a averizat ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave.

Rogozin: Semnarea Acordului de Asociere cu UE ar putea avea consecinte foarte grave asupra R.Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avertizat la Tiraspol, ca semnarea unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeana ar putea avea consecinte foarte grave asupra Republicii Moldova, subliniind ca Transnistria este sub patronajul Rusiei si nu vom.

Rogozin: Semnarea Acordului de Asociere cu UE ar putea avea consecinte foarte grave asupra Republicii Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avertizat vineri, la Tiraspol, ca semnarea unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeana ar putea avea consecinte foarte grave asupra Republicii Moldova. Acesta spune ca Transnistri.

Rogozin: Semnarea Acordului de Asociere cu UE ar putea avea consecinte grave asupra Moldovei

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avertizat vineri, la Tiraspol, ca semnarea unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeana ar putea avea consecinte foarte grave asupra Republicii Moldova, subliniind ca Transnistria este sub patronajul Rusiei si nu vom permite nimanui sa o supere, scrie Mediafax.

Producatorii de armament ar putea profita de criza din Ucraina

Producatorii de armament incearca sa profite de o eventuala reinarmare a Europei de Nord, provocata de criza din Ucraina. Situatia fostei republici societice ar putea, in opinia unor analisti, sa determine restul continentului sa-si consolideze apararea in fata Rusiei.

Criza din Ucraina, provocata de politica neprofesionista a Uniunii Europene si SUA. Vezi cine spune asta

Criza din Ucraina este rezultatul politicii incompetente si neprofesioniste a Uniunii Europene si SUA privind atragerea Kievului pe orbita lor, a declarat vineri reprezentantul permanent al Rusiei pe langa UE,.

Criza din Ucraina. Membri din Crucea Rosie, retinuti timp de cateva ore de separatisti la Donetsk/ Separatistii din Harkov renunta la referendumul din 11 mai

Mai multi membri ai Crucii Rosii suspectati de spionaj au fost retinuti vineri seara la Donetsk, a declarat sambata un purtator de cuvant al separatistilor, pentru AFP. Potrivit site-ului Novosti Donbassa, sapte persoane au fost arestate. Ulterior, un reprezentant al Crucii Rosii a declarat ca acestia au fost eliberati dupa sapte ore, iar unul dintre ei a fost batut. Urmareste in articol principalele evenimente de sambata din Ucraina.

Se va solutiona criza din Ucraina? Kievul propune organizarea unor mese rotunde la nivel national

Kievul a propus joi seara organizarea unor mese rotunde nationale cu participarea fortelor politice din toate regiunile Ucrainei, pentru a solutiona criza din tara, potrivit unei declaratii comune a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )