Libnet.ro
UNICEF

14:00

Christine Lagarde: FMI nu va cere Greciei noi economii bugetare sau taieri nediferentiale ale pensiilor si salariilor

B1 B1,
Christine Lagarde: FMI nu va cere Greciei noi economii bugetare sau taieri nediferentiale ale pensiilor si salariilor

Christine Lagarde a anuntat, joi, ca Fondul Monetar International FMI) nu va cere Greciei noi economii bugetare si nici taieri nediferentiale ale pensiilor si salariilor, relateaza AFP. Declaratiile. continuă pe B1

Lagarde: FMI nu va cere Greciei noi taieri de cheltuieli bugetare.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a anuntat ca Fondul nu va cere Greciei noi economii bugetare si nici taieri nediferentiale ale pensiilor si salariilor. Daca vor fi necesare noi masuri, pot sa va spun un lucru, ca nu vor fi sub forma unor noi masuri bugetare sau de reduceri generalizate, nediferentiale, ale salariilor si pensiilor, a afirmat Lagarde intr-o conferinta de presa la Washington, citata de AFP. Troica creditorilor Greciei FMI, Comisia Europeana si BCE) efectueaza un .

Lagarde: FMI nu va cere Greciei noi taieri de cheltuieli bugetare

FMI nu va cere Greciei noi economii bugetare si nici taieri nediferentiale ale pensiilor si salariilor, a declarat joi directorul general al institutiei, Christine Lagarde, transmite AFP. Daca.

Lagarde: FMI reflecta economia mondiala asa cum era in 2008

Statele Unite trebuie sa ratifice rapid reforma guvernantei FMI pentru ca institutia sa inceteze sa mai reflecte lumea asa cum era in 2008, a afirmat ieri directoarea generala a Fondului, Christine Lagarde.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )