Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cifre ingrijoratoare! Romania a trecut pe deficit dupa cinci luni - 0,1% din PIB

Antena3 Antena3,
Cifre ingrijoratoare! Romania a trecut pe deficit dupa cinci luni - 0,1% din PIB

Bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale acestui an, executia bugetara pentru perioada ianuarie - mai incheindu-se cu un deficit de 780 de milioane de lei, respectiv 0,10% din. continuă pe Antena3

Bugetul general consolidat al Romaniei a trecut pe deficit dupa primele cinci luni, cu un minus de 780 de milioane de lei, adica 0,1% din PIB

Bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale anului, cu un minus de 780 de milioane de lei, fata de un excedent de 6,32 miliarde de lei in acelasi interval al anului precedent, informeaza Ministerul Finantelor. Veniturile bugetului general consolidat s-au ridicat la 91,2 miliarde de lei, fiind in termeni nominali cu 2,1% peste aceeasi perioada a anului trecut, iar cheltuielile au fost de 92 de miliarde de lei.

Bugetul a trecut pe deficit dupa primele 5 luni

Bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale acestui an, executia bugetara pentru perioada ianuarie - mai incheindu-se cu un deficit de 780 de milioane de lei, respectiv 0,10% din PIB, fata de un excedent de 130 milioane de lei, respectiv 0,02% din PIB, dupa patru luni din 2016. Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, transmise luni si citate de Agerpres, in aceeasi perioada a anului trecut bugetul general consolidat consemna un excedent de 6,32 miliarde de lei, respectiv 0,89% din PIB.

Victor Ponta: Asta e pretul platit pe cinci luni pentru ca Iohannis a vrut Guvernul Lui

Victor Ponta a distribuit pe pagina lui de Facebook un articol in care se constata ca bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale acestui an. 7 MILIARDE DE RON aprox.

Veste proasta pentru bucuresteni! Tramvaiul 41 va fi deviat timp de cinci luni

Veste cumplita pentru locuitorii din Drumul Taberei. Linia tramvaiului 41 va fi deviata timp de cinci luni pentru constructia Magistralei 5.

VIDEO Fallujah a fost eliberat de armata irakiana dupa cinci saptamani de lupte in care au fost ucisi 1.500 de luptatori ai Statului Islamic

Fortele irakiene au recapturat duminica ultimul district controlat de Statul Islamic in orasul Fallujah iar generalul comandant al operatiunii a declarat ca batalia este incheiata dupa aproape cinci saptamani de lupte, transmite Reuters.

Prima crestere a valorii depozitelor constituite in banci, dupa patru luni de declin

Valoarea depozitelor constituite la bancile elene a urcat cu 0,2% in mai, prima crestere din ultimele patru luni, desi a ramas la cel mai scazut nivel din iulie 2003, arata datele publicate luni de Banca Centrala a Greciei BoG), transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )