Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta: Asta e pretul platit pe cinci luni pentru ca Iohannis a vrut Guvernul Lui

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Asta e pretul platit pe cinci luni pentru ca Iohannis a vrut Guvernul Lui

Victor Ponta a distribuit pe pagina lui de Facebook un articol in care se constata ca bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale acestui an. 7 MILIARDE DE RON aprox. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru bucuresteni! Tramvaiul 41 va fi deviat timp de cinci luni

Veste cumplita pentru locuitorii din Drumul Taberei. Linia tramvaiului 41 va fi deviata timp de cinci luni pentru constructia Magistralei 5.

Victor Ponta: Sunt ingrijorat pentru PSD. Ce bine se vad acum lucrurile de pe margine!

Victor Ponta a apreciat, luni, pe Facebook, cine pierde si cine castiga din fuziunea PNL UNPR dar si ce se intampla cu celelalte partide importante din Romania: Politica.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta

Liviu Dragnea considera ca Partidul Social Democrat i-a oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie si ca oricine din PSD cu un anumit nivel de pregatire ar putea sa ajunga premier dupa alegerile.

Victor Ponta, atac violent la adresa unui ministru tehnocrat: Amice, esti idiot?!

Victor Ponta a lansat un atac violent la adresa ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a anuntat astazi ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) se va implica in absorbtia banilor.

Victor Ponta, atac acid la Cristian Ghinea: Amice, esti idiot? (FOTO)

Fostul prim-ministru Victor Ponta isi continua razboiul cu ministrul Cristian Ghinea, alegand sa posteze un citat de-al acestuia pe pagina oficiala de Facebook, citat la care a comentat in.

Brexit, motiv de cearta intre Catalin Predoiu si Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu si deputatul PSD Victor Ponta au avut duminica un schimb de replici, pe Facebook, folosind cuvinte precum trage capacul tomberonului deasupra capului sau comicii de la PNL, Dumb and Dumber Tantalaul si Gogomanul, n. r. ), remarca Mediafax.

Victor Ponta, Dan Sova si Laurentiu Graure, la iCCJ in dosarul Turceni-Rovinari. Procurorul Uncheselu, acuzat de amenintare

Fostul premier Victor Ponta, senatorul Dan Sova si Octavian Laurentiu Graure, fost director economic al Complexului Energetic Turceni, s-au prezentat vineri dimineata la inalta Curte de Casatie si.

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

Victor Ponta, la inalta Curte de Casatie si Justitie

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca dosarul Turceni - Rovinari, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub se.

Cifre ingrijoratoare! Romania a trecut pe deficit dupa cinci luni - 0,1% din PIB

Bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale acestui an, executia bugetara pentru perioada ianuarie - mai incheindu-se cu un deficit de 780 de milioane de lei, respectiv 0,10% din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )