Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cinci jucatori au fugit de la Sahtior. Mircea Lucescu, aproape de National Arena

Online Sport Online Sport,
Cinci jucatori au fugit de la Sahtior. Mircea Lucescu, aproape de National Arena

Cinci jucatori ai echipei Sahtior Donetk au ramas in Franta, dupa amicalele jucate in aceasta tara. Mircea Lucescu ramane fara nume importante, la scurt timp inainte de debutul in Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

Cinci jucatori de la Sahtior Donetk au refuzat sa se mai intoarca in Ucraina dupa tensiunile aparute dupa prabusirea zborului MH17

Situatia din Ucraina ii face probleme antrenorului Mircea Lucescu. Potrivit jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, 5 fotbalisti de la Sahtior Donetk, echipa antrenata de roman, au refuzat sa se mai intoarca.

Mircea Lucescu: Nu jucatorii au refuzat sa se intoarca in Ucraina, ci agentii lor nu i-au lasat

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, intr-un interviu acordat ziarului Segodnya, ca jucatorii care au plecat de la echipa de teama situatiei tensionate au refuzat sa revina in Ucraina la sfaturile impresarilor.

Mircea Lucescu dezamagit de transferul lui Ciprian Marica in Turcia

Antrenorul Mircea Lucescu nu se arata prea incantat de alegerea facuta de Ciprian Marica, atacantul care a semnat cu echipa Konyaspor din prima liga turca.

Mircea Lucescu, despre cei sase dezertori de la Sahtior. S-a decis unde isi vor juca minerii meciurile de acasa

Situatia de la Donetk i-a speriat pe sud-americanii din lotul minerilor. Sase jucatori nu s-au mai intors in Ucraina, dupa cantonamentul din Franta. Ahmetov i-a avertizat astazi pe fotbalisti, iar antrenorul roman a pus tunurile pe impresari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )