Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cinci medalii de aur si locul I pe echipe pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Chimie

Antena3 Antena3,
Cinci medalii de aur si locul I pe echipe pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz - si locul I pe echipe la editia 2014 a Olimpiadei Internationale de Chimie D. Mendeleev, desfasurata in Rusia, unde tara. continuă pe Antena3

Olimpiada Internationala de Chimie: Romania a obtinut cinci medalii de aur si locul I pe echipe

Elevii romani au obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz - si locul I pe echipe la editia 2014 a Olimpiadei Internationale de Chimie D. Mendeleev, desfasurata in Rusia, potrivit.

Elevii romani au obtinut 7 medalii - 5 de aur - si locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii din lotul olimpic de chimie al Romaniei au obtinut cinci medalii de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz la editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Chimie D. Mendeleev, desfasurata la Moscova, anunta duminica Ministerul Educatiei. Este cel mai bun rezultat din istoria participarilor romanesti la aceasta competitie, in urma caruia Romania a ocupat primul loc pe echipe. Romania a surclasat tara gazda, Federatia Rusa, care a obtinut doar 3 medalii de aur din cele 10 posibile, se arata in comunicatul transmis de Ministerul Educatiei.

O medalie de aur si o mentiune pentru Romania la Olimpiada de Filosofie

Cei doi elevi, de la doua colegii din tara, care au reprezentat Romania la editia de anul acesta a Olimpiadei Internationale de Filosofie, desfasurata in Lituania, la Vilnius, au obtinut o medalie de aur si o mentiune, potrivit Ministerului Educatiei.

Medalie de aur pentru Romania la Olimpiada Internationala de Filosofie

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si o mentiune la cea de-a XXII-a editie a Olimpiadei Internationale de Filosofie, desfasurata in perioada 15-18 mai, la Vilnius. Medalia de aur a fost cucerita de Dan Cristian Vulpe, elev la Colegiul National Silvania din Zalau judetul Salaj), iar mentiunea a fost acordata lui Petru Cosmin Vraciu, elev la Colegiul National Decebal din Deva.

CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

VIDEO CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a revenit Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

AUR PENTRU ROMANIA la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei. Romania a obtinut .

Ministrul Energiei: Energia nucleara este o prioritate pentru Romania

Productia de energie in centrale nucleare este si va ramane o prioritate pentru tara noastra, a declarat, ieri la Cernavoda, ministrul Energiei, Razvan Nicolescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )