Libnet.ro
UNICEF

05:30

AUR PENTRU ROMANIA la Campionatul European de gimnastica

Antena3 Antena3,
AUR PENTRU ROMANIA la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei. Romania a obtinut . continuă pe Antena3

CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

VIDEO CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a revenit Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

Medalie de aur pentru echipa feminina a Romaniei la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatul European de la Sofia

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei, informeaza.

Aur pentru Romania! Gimnastele lui Bellu, din nou campioane europene. Rusia a dezamagit la Sofia

Echipa Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de gimnastica de la Sofia, devenind pentru a saptea oara campioana europeana. Marea Britanie a luat argintul, iar Rusia a primit doar bronz.

Gimnastica aduce o medalie de bronz pentru Romania

Echipa Romaniei de junioare a castigat medaliile de bronz la Campionatele Europene de la Sofia, transmite AGERPRES. Echipa Romaniei, compusa din Laura Jurca, Andreea Iridon, Andra Stoica, Anda Butuc, Andreea.

Ministrul Energiei: Energia nucleara este o prioritate pentru Romania

Productia de energie in centrale nucleare este si va ramane o prioritate pentru tara noastra, a declarat, ieri la Cernavoda, ministrul Energiei, Razvan Nicolescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )