Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cinci morti in inundatii. Sunt cele mai abundente precipitatii din ultimii 40 de ani, din Tenerife

Antena3 Antena3,
Cinci morti in inundatii. Sunt cele mai abundente precipitatii din ultimii 40 de ani, din Tenerife

Romania se va confrunta cu un val de frig, in vreme ce vestul Europei se lupta cu inundatiile. Cinci persoane au murit din cauza puhoaielor care au facut ravagii in Tenerife. Zona a fost distrusa in urma unor. continuă pe Antena3

De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

In caz ca, desi Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, nu te-ai hotarat inca asupra costumului pe care il vei imbraca, iata care sunt cele mai populare personaje in anul 2014!.

Surprize marca Apple! Care sunt cele mai noi produse si servicii lansate de celebrul brand!

Ieri a avut loc o conferinta Apple, in cadrul careia au fost prezentate cele mai noi gadget-uri si servicii ale prestigiosului brand, precum noul model de iPad Air, cea mai subtire tableta din lume, un nou model de iMac, dar si serviciul Apple Pay, care ransforma iPhone 6 intr-un card de credit. Reprezentantii Apple au facut insa si o gafa, lasand sa le scape detalii despre viitoare produse! .

Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

De la orase abandonate ori biserici construite din oase exhumate si pana la catacombe stranii si parcuri de distractie ce par mai degraba desprinse din filmele horror, iata care sunt, conform cntraveler. com, cele mai infricosatoare locuri din intreaga lume!.

Targul Angajatori de Top: Cele mai multe joburi sunt in domeniul ITC, dar si in domeniile bancar, inginerie si retail

Cele mai multe joburi de la Targul Angajatori de Top, care are loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti intre 10:00 - 17:00, sunt din domeniul tehnologiei. Pe scurt, tinerii care au competente de ITC au mai multe sanse sa isi gaseasca un job, dar exista oportunitati si pentru cei care au pregatire in domeniul financiar, in retail, inginerie sau in domeniul hotelier.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

De la insemne foarte micute si pana la opere de arta de dimensiuni impresionante, iata ce tatuaje acopera trupurile unora dintre cele mai dorite vedete de la Hollywood, fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Gisele Bundchen sau Lana Del Rey!.

Michael Jackson, pe primul loc in topul starurilor cu cele mai mari venituri postume

Michael Jackson ocupa primul loc in topul intocmit de Forbes al celebritatilor cu cele mai mari venituri postume, potrivit site-ului starpulse. com. Este al doilea an consecutiv, cand Michael Jackson se afla pe.

FOTO Cele mai bine cotate hoteluri din Europa

Pentru amatorii de calatorii, publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai bune hoteluri europene, pe primul loc aflandu-se un hotel din Ungaria.

Hotelul Triumf, unul dintre cele mai valoroase active ale RA-APPS, scos din nou la vanzare, cu 19,6 milioane de euro

Hotelul Triumf din Capitala, unul dintre cele mai valoroase active aflate in portofoliul RA-APPS, va fi scos din nou la vanzare prin licitatie, la un pret de pornire de 19,6 milioane de euro, cu aproape 13 milioane de euro mai putin decat la precedenta tentativa de vanzare, din 2007, blocata in instanta.

Faze tari: Cele mai terifiante locuri despre care nimeni nu are curaj sa vorbeasca; Moare daca se uita la televizor! Si asta nu e tot; Orasul mortilor vii

Bolile care provoaca morti cumplite. Epidemia de Ebola din Africa, cea mai grava din istorie, a stranit ingrijorare in randul autoritatilor din intreaga lume, care au decis stabilirea unui protocol clar de interventie, pentru a limita raspandirea. Captura impresionanta a un pescar din Australia. Abia a reusit sa urce pestele in barca. Jason Ebbett, un pescar din Queensland, Australia, a reusit sa prinda un ton de 85 de kilograme. Barbatul a avut nevoie de ajutorul a inca doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )