Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

ADPM ADPM,
Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

De la orase abandonate ori biserici construite din oase exhumate si pana la catacombe stranii si parcuri de distractie ce par mai degraba desprinse din filmele horror, iata care sunt, conform cntraveler. com, cele mai infricosatoare locuri din intreaga lume!. continuă pe ADPM

Afacerile de familie fac profit in vreme de criza. Vezi cat de mare este competitia si care sunt cele mai importante provocari

Afacerile de familie fac profit in vreme de criza. Trei sferturi dintre antreprenorii romani au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in ultimul an financiar, potrivit unui sondaj realizat de o companie de.

Unde ai voie sa fumezi marijuana si care sunt tarile in care se consuma cel mai mult?

Stiati ca in Spania consumul de marijuana, dar si al oricarui alt drog, indiferent ca vorbim de cocaina sau heroina, este permis in propriul domiciliu? Cititi in continuare care sunt tarile unde se consuma cel mai mult canabis dar si ce legislatie au.

Adevarul Live, ora 14.00. Invitatie la zbor cu motodeltaplanul, acrobatii aviatice si senzatii tari

Astazi, de la ora 14, in platoul Adevarul Live, invitat este Marius Armanu, pilot constructor, care vine sa ne vorbeasca despre zborul cu motodeltaplanul, senzatiile experimentate in aer, evolutii acrobatice, aviatie si proiectul sau de suflet: o aeronava YR-6105.

Surprize marca Apple! Care sunt cele mai noi produse si servicii lansate de celebrul brand!

Ieri a avut loc o conferinta Apple, in cadrul careia au fost prezentate cele mai noi gadget-uri si servicii ale prestigiosului brand, precum noul model de iPad Air, cea mai subtire tableta din lume, un nou model de iMac, dar si serviciul Apple Pay, care ransforma iPhone 6 intr-un card de credit. Reprezentantii Apple au facut insa si o gafa, lasand sa le scape detalii despre viitoare produse! .

Citeste aici doua investigatii Rise Project care prezinta culisele cazului retrocedarii padurii Ghika, in care sunt vizati Hrebenciuc si Ilie Sarbu: Mostenitori fictivi, avalansa de revendicari, contracte secrete de vanzare in Germania

Rise Project a scris inca din aprilie 2014 despre scandalul iscat in jurul celei mai mari retrocedari de padure din Romania, in care sunt audiate acum nume grele ale politicii din Romania, precum Ilie Sarbu sau Viorel Hrebenciuc. Aceasta afacere a avut reverberatii pana in Germania, dupa ce grupul Prokon s-a angajat sa cumpere pentru 140 de milioane de euro o padure situata in judetul Bacau. Suprafata impadurita este de doua ori mai mare decat cea a Bucurestiului. Compania nemteasca s-a prabusit pe bursa din Germania dupa mai multe speculatii care au declansat un mare scandal financiar la Berlin.

5 sfaturi pentru cei care sunt pentru prima data in rolul de manager

Lucram in aceasta perioada cu un client care a dezvoltat o academie interna cu scopul de a-i sustine pe angajatii cu potential si pe cei de curand deveniti manageri. Este o practica imbratisata de companiile cu multi angajati si care vad o necesitate.

Care sunt conditiile de participare la Loteria Vizelor

Romanii care vor sa participe la Loteria Vizelor trebuie sa aiba cel putin bacalaureatul sau doi ani de experienta relevanta in munca, arata un comunicat al Consulatului SUA la Bucuresti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )