Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cinci morti si patru raniti, intr-un grav accident produs in Suceava (VIDEO)

B1 B1,
Cinci morti si patru raniti, intr-un grav accident produs in Suceava (VIDEO)

UPDATE:Numarul mortilor a crescut la cinci. Un copil de 7 ani a murit. UPDATE: Potrivit celor mai recente date, se pare ca accidentul s-a soldat cu patru adulti morti, patru copii si un adult. continuă pe B1

Patru morti si cinci raniti, intr-un grav accident produs in Suceava (VIDEO)

UPDATE: Potrivit celor mai recente date, se pare ca accidentul s-a soldat cu patru adulti morti, patru copii si un adult raniti. UPDATE: Accidentul s-a produs pe DN2 E, in localitatea Cornul Luncii,.

Cinci raniti intr-un accident produs pe DN 10, in Buzau. Traficul in zona este complet blocat

Circulatia pe Drumul National 10 Buzau - Brasov este blocata, sambata, in localitatea Cislau in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Cinci persoane au fost ranite, una fiind incarcerata, transmite News. ro.

UPDATE Plan Rosu de interventie dupa un accident produs in judetul Suceava: Noua victime, patru au decedat. Patru copii sunt la spital, unul in coma

Patru adulti au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in judetul Suceava, in comuna Cornul Luncii, dupa ce doua masini s-au ciocnit, informeaza News. ro. A fost activat Planul Rosu de interventie, acordandu-se primul ajutor pentru un alt adult si trei copii.

Patru persoane au murit intr-un accident produs in judetul Suceava. Autoritatile au activat Planul Rosu

Patru adulti au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in judetul Suceava, in comuna Cornul Luncii, dupa ce doua masini s-au ciocnit, informeaza News. ro. A fost activat Planul Rosi de interventie, acordandu-se primul ajutor pentru un alt adult si trei copii.

Grav accident de circulatie pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi copii au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie grav a avut loc sambata pe Bulevardul Iuliu Maniu, la iesirea din Bucuresti spre Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti .

UPDATE Plan Rosu de interventie dupa un accident grav produs in Suceava: Noua victime: cinci au decedat; alti trei copii si un adult au fost spitalizati

Bilantul accidentului produs sambata pe DN 2 E in judetul Suceava arata ca sunt noua victime, intre care patru adulti decedati. Un adult si patru copii au ajuns la spital. Unul dintre copii este in stare foarte grava, fiind preluat in coma de la locul accidentului. Accidentul s-a produs dupa ce una dintre masini a intrat pe contrasens. UPDATE: Unul dintre copiii raniti in accident, de aproximativ 7 ani, a murit la Spitalul din Falticeni.

Cinci persoane, ranite intr-un accident produs in Timisoara de o soferita de 71 de ani care nu a acordat prioritate unui autoturism

Cinci persoane au fost ranite, joi seara, si transportate la spital, dupa ce o soferita de 71 de ani nu a acordat prioritate intr-o intersectie, pe drumul care duce la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, relateaza News. ro.

Trafic de cosmar, pe DN 10, din cauza unui accident produs langa Buzau

Un accident rutier a avut loc, vineri seara, pe Drumul National 10 Buzau-Brasov, intre localitatile Candesti si Satuc. Doua autoturisme s-au lovit frontal, dupa ce unul dintre soferi a incercat sa evite o alta masina care i-a franat brusc in fata. O tanara a fost ranita.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )