Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic de cosmar, pe DN 10, din cauza unui accident produs langa Buzau

Adevărul Adevărul,
Trafic de cosmar, pe DN 10, din cauza unui accident produs langa Buzau

Un accident rutier a avut loc, vineri seara, pe Drumul National 10 Buzau-Brasov, intre localitatile Candesti si Satuc. Doua autoturisme s-au lovit frontal, dupa ce unul dintre soferi a incercat sa evite o alta masina care i-a franat brusc in fata. O tanara a fost ranita. continuă pe Adevărul

O tanara a murit din cauza unui joc sexual. Barbatul i-a legat mainile si a pus-o sa...

O tanara a ajuns sa-si piarda viata din cauza unui joc sexual. Fata de 24 de ani era intr-un moment intim cu iubitul ei atunci cand tanarul a pus-o sa faca ceva ce mai toate cuplurile.

Neamt: Plan rosul de interventie activat in urma unui accident rutier; un camion si un microbuz au intrat in coliziune

Autoritatile din judetul Neamt au pus in aplicare, joi dimineata, Planul rosu de interventie in urma unui accident rutier in care au fost implicate un microbuz ce transporta persoane si un camion, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Neamt, Adrian Rotaru, citat de Agerpres.

Neamt: Plan rosul de INTERVENTIE in urma unui accident rutier: 6 RANITI printre care un copil

Autoritatile din judetul Neamt au pus in aplicare, joi dimineata, Planul rosu de interventie in urma unui accident rutier in care au fost implicate un microbuz ce transporta persoane si un.

Neamt: Plan rosul de INTERVENTIE in urma unui accident rutier: 6 RANITI printre care un copil

Autoritatile din judetul Neamt au pus in aplicare, joi dimineata, Planul rosu de interventie in urma unui accident rutier in care au fost implicate un microbuz ce transporta persoane si un.

WTA Tianjin: Meciul Irina Begu vs Maria Sharapova, amanat din cauza ploii - Se va disputa miercuri

Irina Begu 57 WTA) si Maria Sharapova 86 WTA) ar fi trebuit sa se intalneasca marti, in turul intai al turneului WTA de la Tianjin, insa disputa a fost amanata pentru ziua de miercuri din cauza ploii.

VIDEO Ungaria ameninta ca va bloca intrarea Ucrainei in UE din cauza noii legi a Educatiei care afecteaza minoritatile

Ungaria ar putea bloca drumul Ucrainei spre Uniunea Europeana din cauza legii controversate, votata la Kiev, care va afecta invatamantul in limbile minoritatilor.

Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice. Ambasada SUA: Lucram la remedierea acestei probleme

Inregistrarea electronica in programul Diversity Visa al Statelor Unite, Loteria Vizelor 2019, este blocata, joi seara, din cauza unor probleme tehnice, Ambasada SUA la Bucuresti spunand ca impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat lucreaza la remedierea acestei probleme, relateaza News. ro.

inregistrarea pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice

Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019 este blocata, in aceasta seara, din cauza unor probleme tehnice, informeaza Ambasada SUA la Bucuresti.

Pericol alarmant pentru doua sate de langa Cluj: Oamenii se imbolnavesc din cauza gropii de la Piatra Rat

Militantul ecologist Szakats Istvan a realizat o articol prin care vrea sa le aduca la cunostinta autoritatilor a doua sate de langa Cluj problemele de mediu cu care se confrunta din cauza gropii de gunoi.

WTA Hong Kong: Elina Svitolina s-a retras din cauza unei accidentari

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a retras de la Hong Kong Open inaintea turului al doilea, din cauza unei accidentari la piciorul stang.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )