Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cinci politisti au fost ucisi si sapte raniti, in Dallas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cinci politisti au fost ucisi si sapte raniti, in Dallas

ACTUALIZARE 20:00 Autorul atacului a fost identificat drept Micah Johnson, in varsta de 25 de ani Barbatul suspectat ca a lansat atacul armat asupra politistilor la Dallas a fost identificat astazi, de presa din SUA, ca fiind Micah Johnson, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 17:43 Atacatorul ucis de fortele de ordine voia sa omoare politisti albi *ACTUALIZARE 17:30 Nou bilant: 5 politisti ucisi si 9 persoane ranite, dintre care 7 politisti *ACTUALIZARE 14:45: Barack Obama: Atacul a fost unul &171;violent &187; calculat si demn de dispret *ACTUALIZARE 11:50 Surse: Un suspect implicat intr-o confruntare armata cu politia s-a impuscat *ACTUALIZARE 10:15 Un alt politist dintre cei raniti a murit *ACTUALIZARE 9:26 Un suspect a declarat ca sunt bombe aplasate in oras *ACTUALIZARE 8:30 Doi suspecti se afla in custodia politistilor. continuă pe Ziarul Bursa

Cinci politisti au fost ucisi si sapte raniti, in Dallas

ACTUALIZARE 17:43 Atacatorul ucis de fortele de ordine voia sa omoare politisti albi Barbatul implicat in atacul armat soldat cu moartea a cinci politisti in Dallas voia sa ucida albi, a anuntat vineri seful politiei locale, precizand ca acest suspect nu era afiliat niciunui grup, relateaza AFP. *ACTUALIZARE 17:30 Nou bilant: 5 politisti ucisi si 9 persoane ranite, dintre care 7 politisti *ACTUALIZARE 14:45: Barack Obama: Atacul a fost unul &171;violent &187; calculat si demn de dispret *ACTUALIZARE 11:50 Surse: Un suspect implicat intr-o confruntare armata cu politia s-a impuscat *ACTUALIZARE 10:15 Un alt politist dintre cei raniti a murit *ACTUALIZARE 9:26 Un suspect a declarat ca sunt bombe aplasate in oras *ACTUALIZARE 8:30 Doi suspecti se afla in custodia politistilor.

Cinci politisti au fost ucisi si sase raniti, in Dallas

ACTUALIZARE 11:50 Surse: Un suspect implicat intr-o confruntare armata cu politia s-a impuscat Un suspect implicat intr-o confruntare armata cu politia s-a impuscat dupa atacul care s-a soldat cu moartea a cinci politisti si ranirea altor sase in Dallas, anunta presa locala. *ACTUALIZARE 10:15 Un alt politist dintre cei raniti a murit *ACTUALIZARE 9:26 Un suspect a declarat ca sunt bombe aplasate in oras *ACTUALIZARE 8:30 Doi suspecti se afla in custodia politistilor.

Patru politisti au fost ucisi si sapte raniti, in Dallas

ACTUALIZARE 8:30 Doi suspecti se afla in custodia politistilor O persoana s-a predat, iar un al doilea suspect a fost implicat in mai multe schimburi de focuri cu fortele de ordine si acum se afla in custodia acestora. De asemenea, la fata locului a fost gasit un pachet suspect. Zona a fost securizata. ----- 11 politisti au fost impuscati in Dallas, patru dintre ei pierzandu-si viata, la un protest fata de tratamentul brutal folosit de politisti cu persoanele de culoare, informeaza Digi24.

UPDATE. Atac armat in Statele Unite. Cinci politisti au fost ucisi si sapte raniti. Un suspect s-a impuscat

Cinci politisti au fost ucisi cu focuri de arma joi in centrul orasului Dallas Texas) in timpul unei manifestatii populare organizate in semn de protest impotriva uciderii a doi oameni de culoare in cursul saptamanii in statele Minnesota nord) si Louisiana sud) de catre fortele de ordine, relateaza AFP si alte media.

Patru politisti au fost ucisi si sapte au fost raniti in Dallas, la un protest fata de brutalitatea politiei din Statele Unite. Un suspect a fost capturat

Un protest fata de brutalitatea politiei s-a transformat intr-o situatie de urgenta vineri dimineata in centrul orasului Dallas, dupa ce doi lunetisti au deschis focul asupra fortelor de ordine, omorand cel putin patru si ranind cel putin sapte agenti ai politiei locale, relateaza CNN si ABC News.

SUA: Cinci politisti au fost ucisi in Dallas in timpul unei manifestatii organizata impotriva uciderii a doi oameni de culoare (VIDEO)

31: Bilantul mortilor a ajuns la cinci politisti care si-au pierdut viata in atacul din Dallas. 43: Seful politiei din Dallas statul Texas, sud), David Brown, a declarat ca cei.

FOTO + VIDEO: Violente in Dallas, SUA, la un protest: Cinci politisti au murit, alti sapte au fost raniti. Unul din suspecti avea asupra sa o bomba, detonata de politie

Cinci politisti au murit si sase au fost raniti, joi, in centrul orasului Dallas din statul Texas, in timpul unor proteste organizate ca reactie la uciderea a doua persoane de culoare, in statele Minnesota nord) si Louisiana sud) de catre fortele de ordine.

FOTO + VIDEO: Violente in Dallas, SUA, la un protest: Cinci politisti au murit, alti sapte sunt raniti. Asasinul a plecat de acasa ca sa omoare albi

Cinci politisti au murit si sase au fost raniti, joi, in centrul orasului Dallas din statul Texas, in timpul unor proteste organizate ca reactie la uciderea a doua persoane de culoare, in statele Minnesota nord) si Louisiana sud) de catre fortele de ordine.

Patru politisti au fost ucisi in timpul unei manifestatii la Dallas

Patru politisti au fost ucisi cu focuri de arma joi in centrul orasului Dallas Texas) in timpul unei manifestatii populare organizate in semn de protest impotriva uciderii a doi oameni de culoare in cursul saptamanii in statele Minnesota nord) si Louisiana sud) de catre fortele de ordine, relateaza AFP si alte media.

SUA: Patru politisti au fost ucisi in Dallas in timpul unei manifestatii organizata impotriva uciderii a doi oameni de culoare (VIDEO)

Patru politisti au fost ucisi cu focuri de arma joi in centrul orasului Dallas in timpul unei manifestatii populare. Manifestatia fusese organizata ca un protest impotriva uciderii a doi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )