Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cinci semne prin care iti dai seama ca esti blestemat de catre o ruda

Antena3 Antena3,
Cinci semne prin care iti dai seama ca esti blestemat de catre o ruda

Farmecele si vrajile exista si se fac. Chiar daca stim ca nu este bine pentru ca prin ele incalcam liberul arbitru al celui asupra carora sunt facute, sau o facem din invidie, din razbunare, din. continuă pe Antena3

Cum iti dai seama daca mobila veche poate fi reconditionata

Multi dintre noi avem mobila veche, care de-a lungul timpului a suferit un grad mai mic sau mai mare de uzura. Multe dintre aceste obiecte sunt ramase de la .

Drama prin care trece fiica unui mare actor roman! A ajuns sa culeaga capsune in Spania

Viata a fost extrem de nedreapta cu Anca Codrescu! Abandonata de parinti intr-un orfelinat, ea a fost adoptata la varsta de cinci ani de marele actor Constantin Codrescu, care i-a dat numele lui. Daca atunci,.

Utile: Cat trebuie sa dureze o partida de sex reusita; Testul care iti spune daca ai inima sanatoasa; Bautura care te scapa de grasimea abdominala

Cum sa fii in forma maxima la plaja. E firesc sa iti doresti sa. Cum se modifica creierul tau odata ce inveti sa citesti. Ca orice alta.

Metoda INGENIOASA prin care oamenii sunt DEZVATATI sa treaca pe ROSU! incalci REGULA o data si nu o vei mai face NICIODATA (VIDEO)

Autoritatile au ajuns la concluzia ca oamenii nu sunt speriati de o amenda daca trec pe rosu. Asa ca au decis sa faca un experiment social pentru a le atrage atentia asupra accidentelor de masina care se po.

Raetchi (PNL) lanseaza un proiect prin care cetatenii sa aiba asigurate locuri la sedintele de consiliu local sau judetean: Trebuie eliminat precedentul Firea, care blocheaza participarea cetatenilor

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a anuntat ca va lansa in dezbatere publica un proiect de lege care sa elimine precedentul Firea, primarul general blocand participarea bucurestenilor la sedintele de Consiliu General, astfel ca cetatenii si membrii societatii civile sa aiba locuri asigurate la sedintele de consiliu local, judetean sau al Municipiului Bucuresti.

Google stie TOT despre tine! Modalitatea prin care compania afla ce cumparaturi fac utilizatorii sai in afara internetului

Google stie orice despre tine! Asa s-ar putea traduce ultimul anunt facut de companie, care a declarat ca in acest moment poate sa stabileasca o legatura intre profilul online al unui utilizator si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )