Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine este Andrei Nastase, candidat la functia de primar de Chisinau

Adevărul Adevărul,
Cine este Andrei Nastase, candidat la functia de primar de Chisinau

Andrei Nastase este candidatul Blocului Electoral ACUM Platforma DA si PAS la functia de primar al municipiului Chisinau. in buletinul de vot se regaseste pe pozitia a zecea. La 3 iunie 2018, Andrei Nastase a fost ales primar al capitalei la alegerile locale noi. Mandatul acestuia insa nu a fost validat pe motiv ca a facut campanie electorala pe retelele de socializare in ziua tacerii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cine este Dumitru Tira, candidat la functia de primar de Chisinau

Dumitru Tira candideaza la functia de primar de Chisinau din partea Partidului Popular European din Moldova, regasindu-se al optulea pe buletinul de vot. Dumitru Tira este absolvent al Universitatii de Stat din Moldova, specialitatea Drept International, si al Academiei de Studii Economice, specialitatea Banci si Burse de Valori. in anul 2008, a absolvit masteratul in Management si Administrarea Afacerii din cadrul ASEM, transmite IPN.

Unionistii, fara sanse la functia de primar de Chisinau? Un nou sondaj arata ca Ion Ceban si Andrei Nastase vor ajunge in turul doi

WatchDog. MD si CBS-AXA au prezentat luni, 7 octombrie, rezultatele sondajului de opinie Omnibus pre-electoral 2 Chisinau 2019. Potrivit studiului, in turul doi al alegerilor locale din Chisinau, din 20 octombrie, vor ajunge Ion Ceban PSRM) si Andrei Nastase Blocul ACUM).

Dorin Chirtoaca ii cheama la dezbateri pe Ion Ceban si Andrei Nastase: Iesiti din vizuina

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar de Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a adresat presei cu o solicitare ca sa organizeze dezbateri electorale cu toti candidatii, care poate dura cateva ore si o jumatate de zi daca trebuie. Liberalul isi doreste sa se intalneasca la dezbateri in mod special cu Andrei Nastase, Blocul ACUM, si Ion Ceban, PSRM, pe care ii acuza ca se ascund.

Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman. Liliana Stefan a stat mereu in umbra artistului de la Holograf

Cine este si cum arata Liliana Stefan, sotia lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Femeia a stat mereu in umbra artistului. Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman? Lilina Stefan este partenera de viata a lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, cu care are trei copii. Femeia, care a stat mereu in umbra .

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Herve Camilleri are un trecut spectaculos

Cine este Herve Camilleri, barbatul cu care s-a maritat celebra cantareata Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul in varsta de 46 de ani, Rona Hartner a fost hotarata sa o ia de la capat. Pe 25 februarie, cantareata a fost .

Cine este romanca ucisa de un carusel in Germania, de fata cu iubitul ei. Avea doar 29 de ani

O romanca a murit lovita de un carusel in Germania, chiar sub ochii iubitului ei. Andrada avea 29 de ani si lucra in parcul de distractii de la Oktoberfest, in Potsdam. Tanara si iubitul ei verificau barele de siguranta ale caruselului in momentul in care acesta a pornit si a strivit-o. Iubitul ei, George, nu .

Cine este tatal Antoniei, cel care a crescut-o pe artista. Ce spune barbatul despre sotia lui Alex Velea

Antonia si-a facut aparitia pe micile ecrane alaturi de mama sa, ambele alegand sa nu povesteasca anumiie detalii despre tatal artistei. Este bine cunoscut ca Antonia nu a crescut alaturi de tatal natural, pentru ca parintii sai au decis de la o varsta frageda sa plece pe drumuri diferite. Cum arata parintele acesteia care a .

Cine este Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila ministru al Justitiei in locul Anei Birchall Alina Gorghiu: E ca si cum pui un gradinar ministru de Interne, Iordache pare prezentabil

Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila in functia de ministru al Justitiei, in locul Anei Birchall, a absolvit in 2003 Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, licentiat in Stiinte Politice, si are un master in Management Public, la Scoala de Studii Academice Post Universitare Ovidiu Sincai Bucuresti. Daca va fi numit in functie, ar fi primul ministru de Justitie dintre cei 20 care au ocupat acest portofoliu dupa Revolutie unii de mai multe ori) care nu are studii de specialitate in drept.

Cine este soferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomita. Detaliul crunt a iesit acum la iveala

Ilie Stefan Viorel este soferul TIR-ului implicat in accidentul grav din Ialomita, de sambata dimineata. Nu se stie ce s-a intamplat cu barbatul astfel incat a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )