Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din finala de la Dubai. A explodat anul trecut, a jucat pe patru continente intr-o luna

Adevărul Adevărul,
Cine este Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din finala de la Dubai. A explodat anul trecut, a jucat pe patru continente intr-o luna

Sportiva ceha Karolina Pliskova locul 18 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Dubai dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Spania, locul 24), scor 6-4, 5-7, 7-5. continuă pe Adevărul

Cine e Karolina Pliskova, adversara Simonei din finala de la Dubai. A explodat anul trecut, a jucat pe patru continente intr-o luna

Sportiva ceha Karolina Pliskova locul 18 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Dubai dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Spania, locul 24), scor 6-4, 5-7, 7-5.

Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA, a invins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA si a 10-a favorita, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, faza in care o va intalni pe Simona Halep, potrivit Mediafax.

Daniela Hantuchova, adversara Simonei Halep in turul 2 al turneului de la Dubai

Jucatoarea slovaca Daniela Hantuchova, locul 47 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 7-6 5), 3-6, 6-3, pe sportiva germana Mona Barthel, locul 39 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier.

Karolina Pliskova o asteapta pe Simona Halep in finala de la Dubai

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Criza de nervi facuta de o adversara a Simonei Halep la Dubai (video)

Una dintre jucatoarele aflate pe jumatatea de tablou a Simonei Halep, Andrea Petkovic, a facut o veritabila criza de nervi in meciul pierdut la turneul WTA de la Dubai.

FOTO. Cine este Daniela Hantuchova, prima adversara a Simonei Halep la Dubai

Simona Halep si Daniela Hantuchova urmeaza sa dispute, marti, dupa ora 18. 30, turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Cu toate ca in meciurile directe Simona are un record de 3-0, de aceasta data adversara sa trece pri .

Cine este noua iubita a lui Adrian Mutu

Noua iubita a lui Adrian, Mutu, Sandra Bachici, a fost numita, in anul 2010, Miss Romania si, conform informatiilor din presa, cand a inceput sa se intalneasca cu fostul Briliant, era logodita cu un alt fotbalist din Romania. Iata povestea.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai. Romanca o intalneste sambata, in premiera, pe Karolina Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului de categorie Premeir 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline .

Cel mai infocat fan al Simonei Halep: O femeie a facut un adevarat show la turneul de la Dubai (VIDEO)

Tenismena Simona Halep este principala favorita a tuneului de la Dubai. Aceasta a acces in semifinalele Premier 5 dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5, pe sportiva rusa Ekaterina Makarova,.

Accidentarea inventata a Simonei Halep

Turneul de la Dubai a inceput cu o accidentare inventata si aruncata pe Simona Halep. Pentru ca nu a fost nimic, se continua dezinformarea scotandu-se declaratii din context.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )