Libnet.ro
UNICEF

14:00

Accidentarea inventata a Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Accidentarea inventata a Simonei Halep

Turneul de la Dubai a inceput cu o accidentare inventata si aruncata pe Simona Halep. Pentru ca nu a fost nimic, se continua dezinformarea scotandu-se declaratii din context. continuă pe Online Sport

Criza de nervi facuta de o adversara a Simonei Halep la Dubai (video)

Una dintre jucatoarele aflate pe jumatatea de tablou a Simonei Halep, Andrea Petkovic, a facut o veritabila criza de nervi in meciul pierdut la turneul WTA de la Dubai.

Primele rezultate de la Dubai. Se contureaza tabloul pe partea Simonei Halep

Turneul de la Dubai a programat luni in sesiunea de pranz primele meciuri din turul inaugural, iar pe teren s-a aflat, printre altele, si Garbine Muguruza, jucatoarea care a invins-o recent pe Simona Halep la Fed Cup.

Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA, a invins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA si a 10-a favorita, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, faza in care o va intalni pe Simona Halep, potrivit Mediafax.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria dramatica in fata lui Makarova

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a trecut greu, in trei seturi, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Fostul antrenor al Simonei Halep va colabora cu Victoria Azarenka

Belgianul Wim Fisstte, fostul antrenor al Simoni Halep, a fost cooptat in echipa tehnica a jucatoarei de tenis din Belarus, Victoria Azarenka, locul 50 WTA, a anuntat sportiva pe contul ei de Twitter, potrivit.

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a fost angajat de o jucatoare de top

Simona Halep a fost criticata pentru ca a renuntat prea usor la antrenorul belgian Wim Fissette, cel care o ajutase sa urce pana pe locul doi mondial.

FOTO. Cine este Daniela Hantuchova, prima adversara a Simonei Halep la Dubai

Simona Halep si Daniela Hantuchova urmeaza sa dispute, marti, dupa ora 18. 30, turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Cu toate ca in meciurile directe Simona are un record de 3-0, de aceasta data adversara sa trece pri .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )