Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este ministrul cel mai bine cotat in sondajul momentului

Antena3 Antena3,
Cine este ministrul cel mai bine cotat in sondajul momentului

Adrian Ursu a prezentat, duminica, rezultatele celui mai nou sondaj Avangarde, realizat la comanda Antena 3. Potrivit acestui, ministrul cu cea mai mare popularitate este Lia Olguta Vasilescu, care are portofoliul. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Sa spui in 2017 intr-o tara membra UE cu economie de piata ca statul administreaza mai bine este ceva populist, neadavarat si periculos

Victor Ponta a criticat vineri seara declaratiile premierului Mihai Tudose potrivit carora randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II. Potrivit fostului premier, sa spui ca statul administreaza mai bine este populist, neadevarat si periculos, avand in vedere ca pilonul I are un deficit anual de 15 miliarde din cauza diferentei dintre cat se incaseaza din salarii si cat se plateste catre pensionari.

Daca este mai bine pentru romani, vom da mai multi bani la Pilonul I de pensii

Premierul Mihai Tudose a declarat ieri ca discutiile in cazul Pilonului I si Pilonului II de pensii sunt avansate, aratand ca, daca este mai bine pentru contribuabilii din tara noastra, vor fi alocati mai multi bani pentru Pilonul I de pensii.

Brigitte Macron vs Prima Doamna a Bulgariei. Mai bine ca in Romania?

Dupa vizita fulger de joi din Romania, Brigitte Macron si Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au ajuns in Bulgaria. Iata cum s-a imbracat de aceasta data Prima Doamna a Frantei si cum s-a imbracat Prima Doamna a Bulgariei.

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Ciolacu: E ceva ingrijorator cu pensiile private. Banii ar trebui gestionati mai bine, ca oamenii sa aiba o pensie mai mare

Aflat vineri la Neptun, vicepremierul Marcel Ciolacu a spus ca nu se iau bani din Pilonul II sa se mute in Pilonul I, fiind exclusa o asemenea decizie, dar acesti bani ar trebui gestionati mai bine, astfel incat cei care cotizeaza la acest fond de pensii sa se bucure de pensii mai mari. Se va lua o decizie doar daca vor avea de castigat cei inscrisi la Pilonul II de pensii, a spus acesta.

E ceva ingrijorator in privinta Pilonului II de pensii, banii pot fi gestionati mai bine

Vicepremierul Marcel Ciolacu a declarat astazi, la Neptun, ca exista ceva ingrijorator in privinta Pilonului II de pensii, in conditiile in care banii pot fi gestionati mai bine, urmand ca Guvernul sa ia o decizie in acest sens, fara a avea insa o intrare brutala.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc din nou la Craiova. Artisti din 13 tari vor oferi un spectacol unic in aer liber

Puppets Occupy Street este un maraton al papusilor si povestilor menit sa puna in valoare complexitatea actorului papusar, frumusetea teatrului de animatie. Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc la Craiova in perioada 25 august-1 septembrie.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant!

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant! (VIDEO)

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )